Uutiset

9.12.2019

Ibarmia-koneistuskeskukset MTC Flextekin edustukseen

Espanjalaiskonevalmistajan Ibarmian koneistuskeskukset ovat MTC Flextekin uusi edustus. Järeän kokoluokan keskuksistaan tunnettu Ibarmia valmistaa koneistuskeskuksia useina eri tuotesarjoina.

Ibarmian koneistuskeskukset ovat MTC Flextekin uusi edustus. Kuva EMO-messuilta.

Yli 60 vuoden valmistusperinteet metallin konevalmistuksesta omaavan Ibarmian ohjelmaan kuuluvat kiinteäpöytäiset liikkuvapylväiset, pyöriväpöytäiset sekä 5-akseliset koneistuskeskukset.

Ensimmäisen liikkuvapylväisen ZVL-2000 koneistuskeskusmallin Ibarmia esitteli jo vuonna 1986, ja on jälkeen kehittänyt konseptin ympärille laajan tuotesarjan.

Pyöreäpöytäisiä koneita Ibarmia valmistaa myös hyvin kookkaiden, halkaisijaltaan jopa kahdeksanmetristen kappaleiden käsittelyyn teollisuuden eri tuotantosektoreille. Lisäksi tuotepalettiin kuuluvat järeän kokoluokan 5-akseliset koneistuskeskukset.

Viimeksi mainittujen osalta Ibarmian T-sarjaan kuuluu erilaisia 5-akselisia keskuksia eri pääkonfiguraatioilla ja pöytäversioilla. Pöytien halkaisijat ovat ø1000mm ø1250mm and ø1600mmja suurin pyörähdyshalkaisija 2200mm.

Sovellutuksesta riippuen pöydällä voidaan tehdä myös mm. pystysorvausta tai 5-akselista jyrsintää. Sarjat ovat liikkuvapylväinen T Extreme ja monitoimikonesarja T Multiprocess.

Vuonna 1953 perustettu Ibarmia on perinteinen perheyritys ja se toimii Espanjan konevalmistuksen ydinalueella baskimaalla maan pohjoisosassa. Suurin osa maailmalla erittäin hyvin tunnetun valmistajan tuotteista menee globaaleille markkinoille mm. Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan ja Kiinaan.

Luie myös: Ainetta lisäävän valmistuksen tapahtuma MTC Flexteklillä

Lue seuraavaksi