Uutiset

Autot

Autokorjaamo 2025 -messut järjestetään kuuden vuoden tauon jälkeen

Autokorjaamomessut palaa Helsingin Messukeskuksen ohjelmistoon ja tapahtuma järjestetään perjantaista lauantaihin 14. – 15.3.2025. Samaan aikaan Messukeskuksessa järjestetään Auto 2025 koeajo- ja myyntitapahtuma perjantaista sunnuntaihin 14. – 16.3.2025.  Odotetuilla Autokorjaamo-messuilla korjaamoalan ammattilaiset kohtaavat ja saavat tärkeää tietoa alan kehityksestä ja uutuustuotteista.

Kuuden vuoden aikana alla on tapahtunut paljon ja alalle on myös tullut paljon uusia alan ammattilaisia, jotka eivät koskaan aikaisemmin ole alan ammattitapahtumassa käyneet. Toisaalta autokorjaamoala tarvitsee paljon uusia työntekijöitä. Autojen tekninen kehitys ja erityisesti autojen sähköistyminen edellyttävät alan ammattilaisilta uudenlaista osaamista.

Helsingin Messukeskus järjestää Autokorjaamo 2025 -messut  Suomen Autoteknillisen Liiton toimeksiannosta yhteistyössä Teknisen Kaupan Liiton Korjaamolaitetoimittaja KLT-jaoston ja Suomen Varaosakaupan Keskusliiton kanssa.

Suomen Autoteknillisen Liiton toiminnanjohtaja Pasi Perhoniemi odottaa innolla tapahtumaa. ”Nyt on mennyt monta vuotta ilman koko alan yhteen keräävää ammattitapahtumaa, jollaista ala todellakin tarvitsee. Tällä hetkellä eletään edelleen taloudellisesti haasteellisia aikoja, mutta autoja täytyy kuitenkin aina huoltaa ja korjata. Investointeja on tehtävä, niin tarpeellisiin laitteisiin kuin osaamiseen ja tekijöihin, jotta yritykset menestyvät. Autokorjaamo-messuilla esitellään korjaamoiden koneita ja laitteita sekä varaosia, tarvikkeita ja renkaita. Rakennamme uutuustuotteiden esittelyn ja työnäytösten rinnalle ammattilaisohjelman, jossa tuetaan yrittäjien onnistumista ja päivitetään alan ammattilaisten tietoja. Nyt usean vuoden tauon jälkeen on paljon näytettävää ja uutta tietoa”, toteaa Perhoniemi.

Edellisen kerran tapahtuma järjestettiin vuonna 2018 ja silloin Autokorjaamo-messuilla vieraili yli 5600 ammattilaista.

Autokorjaamo 2025 -messut järjestetään 14.–15.3.2025 Helsingin Messukeskuksessa.

Lue seuraavaksi