Uutiset

Työkoneet

Tamtron tuo markkinoille AI-pohjaisen materiaalien tunnistusjärjestelmän

Tamtron Group Oyj on kehittänyt edistyksellisen AI-pohjaisen järjestelmän, joka automaattisesti tunnistaa kuorma-auton lavalla olevat materiaalit reaaliaikaisesti. Tämä ainutlaatuinen innovaatio on suunniteltu parantamaan materiaalivirtojen hallintaa ja tehostamaan kierrätysprosesseja, mullistaen perinteisen käsityksen materiaalien käsittelystä teollisuudessa ja kierrätyksessä.

Järjestelmä tulee saataville vuoden 2024 toisella vuosipuoliskolla ja hyödyntää edistyksellistä kuvantunnistusteknologiaa varmistaakseen, että esimerkiksi kierrätyslaitoksiin toimitettavat materiaalit ovat juuri sitä, mitä on sovittu. Automaattinen tunnistus säästää työvoimakustannuksia ja mahdollistaa ympärivuorokautisen palvelun edullisesti. Se tarjoaa kätevän tavan ohjata materiaalit oikeisiin varastopaikkoihin, mikä optimoi kuljetusreitit ja varmistaa materiaalien purkamisen oikeaan paikkaan.

Liikenneturvallisuus paranee, kun järjestelmä analysoi kuorman sijainnin lavalla ja varmistaa, että jos kyseessä on kuljetus, jossa kuorma pitää olla katettu, kate on paikallaan ennen tieliikenteeseen lähtöä. Tämä innovaatio on saatavilla osana Tamtronin laajaa digitaalista mScales-punnituspalvelua, joka tarjoaa asiakkaille monipuolisia ratkaisuja punnitukseen ja logistiikan hallintaan.

Tamtronilla on lukuisia punnitusteknologiaan ja palveluihin perustuvia edelläkävijäratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita säästämään kustannuksia, varmistamaan toimintaansa ja täyttämään viranomaisvaatimuksia. Monien Tamtronin asiakkaiden liiketoiminta perustuu punnitustietoihin.

Lue seuraavaksi