Uutiset

Kuljetuskalusto

Riikka Ylikoski Plugit Finland Oy:n talousjohtajaksi

Sähköautojen latausjärjestelmiä toimittava ja ammattiliikenteen latausoperaattorina toimiva Plugit Finland Oy on nimittänyt Riikka Ylikosken talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hän aloittaa tehtävässään 7.8. 2024.

Riikka Ylikoski on työuransa aikana toiminut menestyksekkäästi lukuisissa avainrooleissa. Hän siirtyy Plugitiin työskenneltyään kolme vuotta talousjohtajana pörssiyhtiö Betolarissa.

”Olemme erittäin innostuneita siitä, että Riikka liittyy Plugit tiimiin juuri tässä vaiheessa yrityksen kasvutarinaa. Uunituoreen strategiamme mukaisesti kiihdytämme investointeja palveluliiketoimintaan ja näitä tukeviin teknologia-alustoihin”, toteaa Plugitin toimitusjohtaja Tommi Saarela ja jatkaa: ”uskon, että Riikan monipuolinen kokemus kansainvälisestä teollisuudesta ja kasvuyrityksistä auttaa meitä nopeuttamaan kasvuamme toimialan johtavaksi latausinfran kehittäjäksi ja operoijaksi Pohjoismaissa.”

”Olen innoissani liittyessäni Plugitin tiimiin ja mukaan minulle uudelle toimialalle. Plugit on sähköisen liikenteen energinen kasvuyritys, joka on päivittänyt strategiaansa nopeasti muuttuvan markkinan mukana. Uskon, että monipuolisesta kokemuksestani korkean teknologian teollisuuden ja kasvuyritysten parissa on hyötyä, kun yhtiö tavoittelee voimakasta kasvua tulevaisuudessa”, toteaa Ylikoski.

Plugit on tuottanut sähköisen liikkumisen ratkaisuja vuodesta 2012. Yrityksen tavoitteena on kasvaa pohjoismaiden johtavaksi latauspalveluiden tuottajaksi ammattiliikenteelle. Yrityksen liikevaihto vuonna 2023 oli n. 36 miljoonaa euroa. Palveluiden osuus liikevaihdosta vuonna 2023 oli n. 20 %.

Lue seuraavaksi