Uutiset

Yleinen

Oulun Oikiat Konepäivät tulevana viikonloppuna 26.–27.4.

Pohjois-Suomen suurimmat konepäivät järjestetään Oulun alueen johtavissa kone- ja kuljetuskaluston myyntiliikkeissä perjantaina 26.4. klo 10–17 ja lauantaina 27.4. klo 9–15. Järjestäjiä on kumppaneineen mukana kaikkiaan yli 50, joten nähtävää ja koettavaa riittää. 

Oulun Oikiat Konepäivät on järjestetty Oulun alueella jo yli 20 vuoden ajan. Tänä vuonna mukana ovat myös alueen monet merkittävät kuljetuskaluston myyntiliikkeet. 

Tammikuussa Kuopion Konepäivillä alkanut koko talven ja kevään kestänyt paikallisten konepäivien ketju päättyy alkuvuoden osalta nyt Ouluun. Syksyllä jatketaan Stadin Mörinoillä syyskuun lopulla pääkaupunkiseudulla.

Oulun Oikiat Konepäivät tapahtumaa ovat järjestämässä: Suomen Rakennuskone Oy, Haka Center Oy, Avant Center, Rotator Oy, Mateko Oy, Avesco Oy, JL Machine Oy/KH-Koneet Group, Wihuri Tekninen Kauppa/RealMachinery, MN-Lifttek Oy, Lännen Tractors Oy, Tracwest Oy Rentti, Volvo Construction Equipment Finland Oy, Niemi-Korpi, Wetteri Power, Kone Pistemaa Oy, Veho Trucks, Scania Oulu, Maatori/Aari rahoitus ja Oy Sisu Auto Ab/TAVO Oulu.

Lue seuraavaksi