Sisältötuotanto

Asiantuntevat sisältöratkaisut
Tuotamme yrityksesi tarvitsemat sisällöt joko omaan käyttöösi tai julkaistavaksi Alma Ajon medioissa. Saat meiltä tarpeidesi mukaiset artikkelit, kuvat, haastattelut, raportit sekä sekä laadukkaat PROvideo-esittely- ja messuvideot.

Tarjoamme tarvittaessa kaikelle sisällölle myös sopivat kanavat ja kohderyhmät viestin välittämiseen.

Toimituksellinen sisältö
Tarvitsetko artikkeleita, videoita, ohjetekstejä tai muuta sisältöä? Hoidamme tuotannon ja tarpeesi mukaan myös jakelun medioissamme, mikä takaa suuret katsoja- ja lukijamäärät.. Toki voimme tuottaa sisältöä myös omiin kanaviisi kuten verkkosivuille tai sosiaaliseen mediaan. Toimittajien alakohtainen ammattitaito takaa sen, että sisällöt ovat asiantuntevia ja ajankohtaisia. Kaikki verkkosisältö tuotetaan ja julkaistaan SEO-ystävällisessä formaatissa.

Videosisällöt vaikuttavat tehokkaasti
Video on tuloksekas tapa viestin välittämiseen esimerkiksi yrityksesi tarinasta, tuoteuutuuksista tai tapahtumistasi. PROvideo-konseptilla tuotamme kustannustehokkaasti lyhyet messuvideot, markkinointivideot, haastatteluvideot, tuote-esittelyt ja opastusvideot. Esittelyvideot jäävät mieleen paremmin, kuin yksikään diashow tai myyntipuhe!

Kierrämme myös aktiivisesti alan tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Kysy hyvissä ajoin ennakkoon videotaltiointimahdollisuudesta tapahtumassa, jossa olet mukana.

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä tarpeisiisi paras ratkaisu!

PROkatsojille PROvideot tuottaa Konepörssi

Konepörssin uusi PROvideo -palvelu tarjoaa oivan mahdollisuuden tehostaa markkinointia ammattitaitoisesti toteutetuilla videoklipeillä. Jaamme PROvideot kaikissa sosiaalisen median kanavissamme sekä uutispalvelussamme. Tavoitettavuus asiakaspinnassa on huomattavan korkealla tasolla.

Me Konepörssissä tiedämme, että lukija- ja katsojakuntamme on vahvasti ammattilaisista koostuva.

Verkkosivujemme uutisten lukukerrat ovat kasvussa ja vuonna 2020 sivuilla tehtiin jo 2,2 miljoonaa uutisten lukukertaa. Tarjoamme siis varmasti Suomen kattavimmat työkone- ja kuljetusalan alustat markkinoida yritystäsi, tuotteitasi, palveluitasi ja vaikkapa työmaatasi asiakkaille. PROvideot räätälöidään aina asiakastarpeen mukaisesti. Kysy lisää Konepörssin myynnistä.

PROvideo voidaan liittää myös osaksi natiivimainontaa tai muuta sisältömarkkinointipakettia. Asiakas saa videosta myös oman version tukemaan omia verkko- tai someratkaisuja.