Uutiset

Kuljetuskalusto

TAVO Oy:stä Champion-voiteluaineiden virallinen jälleenmyyjä


TAVOn Marko Äikäs ja Championin Otto Ilola ovat hyvin tyytyväisiä kahden alansa merkittävän toimijan yhteistyön alkamisesta.


TAVO Oy on aloittanut Champion-voiteluaineiden virallisena jälleenmyyjänä. TAVO Oy:n pitkäaikainen sitoutuminen asiakastyytyväisyyteen ja korkealaatuisten tuotteiden tarjoamiseen saa uuden ulottuvuuden, kun Champion-voiteluaineet raskaalle kalustolle otetaan osaksi yrityksen valikoimaa.

Tämä yhteistyö on askel kohti molempien yritysten yhteistä tavoitetta olla alan johtavia toimijoita ja tarjota asiakkaille vertaansa vailla olevaa laatua ja palvelua. Champion-tuotteiden avulla raskaan kaluston käyttäjät voivat varmistua moottorien suorituskyvyn optimaalisesta hyödyntämisestä, polttoainetaloudellisuudesta, käyttökustannusten mataluudesta sekä voitelualan uusimpien tuoteinnovaatioiden ominaisuuksien käyttöön saamisesta.

Tavo Oy (Tampereen Autovaraosa) on vuonna 1976 perustettu raskaan kaluston varaosien ja tarvikkeiden maahantuonti-, tukku- ja vähittäismyyntiyritys, jolla on merkittäviä yhteistyösopimuksia suurien ensiasennusvalmistajien kanssa. Tavo on Tapio Korpisen ja Perttu Laakson omistama perheyritys, ja sillä on toimipaikat Tampereella, Seinäjoella, Vaasassa, Oulussa, Jyväskylässä ja Turussa.

Champion on belgialainen yhtiö, joka on yksi Euroopan johtavista itsenäisistä nykyaikaisimpien ja tehokkaimpien voiteluaineiden valmistajista. Yli 65 vuoden kokemus, vuosittainen 150 miljoonan litran kapasiteetti ja yli 300 alkuperäisvalmistajan hyväksyntää tekevät Championista täydellisen kumppanin eri toimialoille ja yrityksille, jotka tarvitsevat korkealaatuisia voiteluaineita.

Lue seuraavaksi