Uutiset

Konepajateollisuus

Rocla Oy on nyt Mitsubishi Logisnext Europe – Rocla-brändi säilyy

Roclan uutta tuotetarjontaa: vetotrukki PLS-sarjasta.

Järvenpäässä toimivan Rocla Oy:n on vaihtunut 1.4.2020 alkaen Mitsubishi Logisnext Europe Oy:ksi. Nimenmuutos on osa yhtiön omistavan japanilaisen Mitsubishi Logisnext -konsernin integraatioprosessia ja materiaalinkäsittely- ja logistiikkaratkaisujen optimointia Euroopassa, minkä osana konsernin tytäryhtiöt Euroopassa vaihtavat nimensä. Rocla-brändi säilyy edelleen tuote- ja palvelubrändinä.

Mitsubishi Logisnext Europe Oy on yksi Järvenpään suurimpia työnantajia ja työllistää yli 500 ammattilaista. Järvenpään tuotekehitysyksikkö toimii Mitsubishi Logisnext -konsernin Euroopan tuotekehityskeskuksena ja vastaa konsernin sähköisten trukkien suunnittelusta. Suurin osa yhtiön vuosittaisesta tuotantovolyymistä viedään EMEA-alueelle. Järvenpäässä toimii lisäksi voimakkaasti kasvava automaatioliiketoiminta, joka suunnittelee ja toimittaa logistiikan automaatioratkaisuja ja palveluita Rocla-brändillä asiakkailleen kansainvälisesti.

Konserni jatkaa nykyistä monikanavaista ja monen tuotemerkin strategiaa Mitsubishi Forklift Trucks, Cat Lift Trucks, UniCarriers, Rocla ja TCM –brändeillä.

Mitsubishi Logisnext Europe -konserni (MLE) on globaalin Mitsubishi Logisnext –konsernin Euroopan liiketoiminnasta vastaava osa, joka toimii Euroopan, Venäjän, Lähi-Idän ja Afrikan markkinoilla omien myyntiyhtiöiden sekä kattavan jälleenmyyjäverkoston kautta. MLE -konsernin tuotanto- ja tuotekehitysyksiköt sijaitsevat Suomessa, Ruotsissa ja Espanjassa. 

Mitsubishi Logisnext Europe Oy kehittää, valmistaa ja markkinoi sähköisiä varasto- ja vastapainotrukkeja sekä automaattitrukkeja ja automaatiojärjestelmiä sekä niiden elinkaarenaikaisia palveluja. MLE Oy on osa kansainvälistä Mitsubishi Logisnext -konsernia, ja toimii konsernin Euroopan tuotekehityskeskuksena. MLE Oy työllistää yli 500 ammattilaista tuotekehityksessä, tuotannossa ja automaatioliiketoiminnassa Järvenpäässä.

Lue seuraavaksi