Uutiset

Työkoneet

Nokian Renkaat Soil King VF suuritehoisille traktoreille

Nokian Tyres Soil King VF on ainutlaatuinen uusi traktorinrengas, joka DLG:n testien mukaan parantaa merkittävästi polttoainetehokkuutta niin pelloilla kuin tiekuljetuksissa. Nokian Tyres Flexforce® VF -teknologiaa hyödyntävä VF-rengas on nyt saatavilla kahdeksassa yleisessä suuritehoisen traktorin rengaskoossa. Tämä tarkoittaa, että yhä useammat maatalouden ammattilaiset voivat hyötyä testivoittajan tehokkuudesta.  

Nokian Tyres Soil King VF on ensimmäinen traktorinrengas, jossa käytetään Nokian Tyres Flexforce® VF -rengasteknologiaa. Huippuluokan rengasteknologialla on todistetusti tärkeä rooli traktorin suorituskyvyn optimoinnissa, sillä sen avulla maataloustöitä on mahdollista tehostaa. Flexforce VF-teknologia luo XXL-kokoisen kosketuspinnan maahan ja vähentää tehohäviöitä. 

Nokian Tyres Soil King VF on arvostetun DLG:n eli Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaftin testaama. Vertailu muihin korkealuokkaisiin VF-maatalousrenkaisiin todisti, että rengas tarjoaa luokkansa parhaan suorituskyvyn pellolla ja tiekuljetuksissa. Renkaan luisto oli vähäisempää, polttoaineenkulutus matalampi ja tunnissa muokattu peltoalue suurempi kuin kilpailijoilla.

Renkaalle on tehty myös laajoja kenttätestejä. Testikäyttäjät korostavat uuden VF-renkaan maaperäystävällisyyttä, vakautta ja tieominaisuuksia. Renkaan ansiosta suuria kuormia on mahdollista kuljettaa pienellä paineella. Lisäksi rengas mahdollistaa suuremmat nopeudet pelloilla ja tiekuljetuksissa. 

Alan kärkinimet kiittelevät uutta rengasinnovaatiota

Renkaat nähtiin Agritechnica 2023 -messuilla Fendtin ja Valtran traktoreissa. Molemmat valmistajat ovat vaikuttuneita Soil King VF-renkaan erinomaisesta suorituskyvystä pellolla ja tiellä.   

Soil King VF on saatavana AGCOn nykyaikaisiin traktoreihin, kuten Fendt 728 Gen7 sekä Valtra Q- ja S-sarjaan.   

Koot ja saatavuus

Soil King VF-rengas on nyt saatavilla kahdeksassa yleisessä suuritehoisen traktorin rengaskoossa, ja kokovalikoima laajenee lähitulevaisuudessa.   

Soil King VF -tuoteperheeseen kuuluvat tällä hetkellä seuraavat koot: VF710/70R42, VF650/85R38, VF600/70R30, VF600/70R28, VF710/75R42, VF600/70R34, VF650/65R34 ja F650/60R34.  

Lisätietoja:
Nokian Renkaat kehittää ja valmistaa premium-renkaita ihmisille, jotka arvostavat turvallisuutta, vastuullisuutta ja luotettavuutta. Autamme maailmaa ajamaan fiksummin. Pohjoisen perintömme innoittamana valmistamme henkilöautoihin, kuorma-autoihin ja raskaisiin työkoneisiin innovatiivisia tuotteita, jotka tarjoavat mielenrauhaa kaikissa olosuhteissa. Vianor-ketjumme on erikoistunut autonhuoltoon ja rengaspalveluihin. Vuonna 2023 liikevaihtomme oli noin 1 174 miljoonaa euroa. Vuoden 2023 lopussa työllistimme noin 3 400 asiantuntijaa. Nokian Renkaat on listattu Nasdaq Helsinkiin.

Lue seuraavaksi