Uutiset

Konepajateollisuus

Pohjanmaan Teollisuus järjestetään marraskuussa

Pohjanmaan Teollisuus -tapahtumalle on valittu uusi ajankohta, keskiviikko 4.11.2020. Tapahtuma järjestetään Seinäjoki Areenassa.

Torstaina 13.3.2020 Suomen hallitus piti tiedotteen COVID-19 koronaviruksesta, jossa suositeltiin kaikkien yli 500 hengen yleisötilaisuuksien siirtämistä myöhemmälle ajankohdalle. Päätös on voimassa tämän hetken tietojen mukaan toukokuun loppuun asti.
 
Suosituksen johdosta Pohjanmaan Teollisuus, jonka alkuperäinen päivämäärä oli 13.5., on päätetty siirtää. Tapahtumaan tulevien kävijöiden, näytteilleasettajien ja työntekijöiden terveys ja hyvinvointi on ehdottomalla etusijalla.
   
Tehokas tapahtumapäivä tarjoaa kävijöille optimaaliset puitteet verkostoitua toimialan tekijöiden ja osaajien kanssa, kehittää omaa tietotaitoaan ja rekrytoida tulevaisuuden huippukykyjä. Messujen lisäksi tapahtumassa kuullaan tietoiskuja ja puheenvuoroja alan asiantuntijoilta.
 
Messuilla esitellään mm. seuraavat alat: automaatio ja robotiikka, uudet teknologiat, ICT, IoT ja 3D-tulostus, elektroniikka, tekoäly ja tiedonhallinta, teollisuuden koneet, laitteet ja tarvikkeet, sopimusvalmistus, huolto ja kunnossapito, liikenne ja logistiikka, tutkimus, kehitys, koulutus ja rekrytointi.

Tapahtumatilat on jaettu neljään alueeseen: A-alueen teemana on teollisuus, B-alue kattaa liikenteen & logistiikan, C-alueeseen kuuluvat IoT, Robotiikka & 3D-tulostus ja D-alue sisältää uudet yritykset, työvoiman ja koulutuksen.

Pohjanmaan Teollisuuden järjestää Pohjanmaan Expo. Yhteistyökumppanit ovat alueen kauppakamarit, Into Seinäjoki, Teknologiakeskus Merinova, Yrittäjäjärjestöt, Concordia ja Kosek.

Lue seuraavaksi