Uutiset

Konepajateollisuus

Dormer Pramet osti Wetmoren

Dormer Pramet on ostanut ohutlevytuotannossa käytettävien lastuavien pikateräs- ja kovametalli/PCD-työkalujen kehittämiseen ja valmistukseen erikoistuneen Wetmore Tool and Engineering -yhtiön.

Wetmore Tool and Engineering valmistaa työkaluja varsinkin ilmailuteollisuudelle. Kuvassa Jerome David (CEO, Wetmore Tool and Engineering), Filippo Mauri (myynnin kontrolleri, Dormer Pramet), Stefan Steenstrup (presidentti, Dormer Pramet), Cameron Reilly (toimitusjohtaja, Corridor Capital) ja Martin Sehnal (ohjelmistojohtaja, Dormer Pramet North America).

Chinossa, Kaliforniassa sijaitseva Wetmore Tool and Engineering valmistaa eri varsivaihtoehdoilla varustettuja lastuavia työkaluja ja on myös merkittävä Cleco-kiinnittimien valmistaja. Tuotteet on kehitetty erityisesti ilmailuteollisuuden tarpeisiin. 

Wetmore on perustettu v. 1950, sen palveluksessa on noin 170 työntekijää. Myynti vuonna 2017 oli noin 17,5 M euroa.

Dormer Prametin mukaan hankinta vahvistaa Dormer Prametin asemaa ja tuotetarjontaa varsinkin maissa, joissa on ilmailuteollisuutta. Näitä ovat mm. USA, Kanada, Ranska, Italia, Englanti, Ruotsi ja myös Suomi.

Dormer Prametin valikoimassa Wetmore tulee olemaan uusi tuotemerkki nykyisten Dormer, Pramet, Precision Twist Drill ja Union Butterfield- tuotemerkkien rinnalla.

Lue seuraavaksi