Uutiset

Työkoneet

Maxpo: Terästä jalossa muodossa

Tässä vielä muutama uutuus Maxposta. Tässä jaksossa Soukkio, SSAB, Steelwrist ja Telakeskus.


Soukkio

Soukkion Mikael Ylinen (alakuva) nojailemassa nivelauraan, joka edustaa yrityksen uutta tarjontaa. Soukkion valikoimassa on nyt uusia, keveitä auramalleja, jotka on tarkoitettu lähinnä pienikokoisiin kiinteistönhoitokoneisiin, kuten pienkuormaajiin ja -traktoreihin. Kuvassa 2,2 metrin nivelaura.

Nivelaurojen lisäksi on tarjolla kevyitä alueauroja, joissa levy kääntyy 35 astetta. Työleveydet asettuvat haarukkaan 1,85–2,45 metriä. Auroissa on poikittaiskellunta sekä törmäysjousi, ja niitä on saatavana erityyppisillä kiinnikkeillä ja hydrauliikkaliittimillä.SSAB

SSAB lanseerasi Maxpossa uutta Hardox Wearparts -palveluaan. Hardox Wearparts -palveluverkostoon kuuluu paljon toimijoita ympäri maailman, Suomessakin nyt jo kymmenkunta. Ideana on, että palveluverkostoon kuuluva toimija tarjoaa Hardox-kulutuslevyistä ja muista SSAB:n suurlujuusteräksistä valmistamiaan kulutusosia sekä niihin liittyviä varaosa-, asennus- ja korjauspalveluita. Myös neuvontapalvelu kuuluu konseptiin. SSAB on kohdistanut tämän Hardox Wearparts -palvelun erityisesti kaivos-, louhos-, infra- sekä rakennus- ja kierrätyssektoreille.
Steelwrist

Steelwristillä uutta tarjontaa edustivat erilaiset työlaitteet, jotka soveltuvat käytettäväksi merkin pienimmän X02-kallistuvan kauhanpyörittäjän kanssa. Niitä olivat lähinnä kauhat ja kourat.

Osastolla nähtiin myös Wacker-Neusonin uusin ja samalla valmistajan suurin pyöräalustainen kaivukone EW100, joka oli varustettu Steelwristin X12-pyörittäjällä ja Steelwristin kauhalla.

X02Suomen TelakeskusLue seuraavaksi