Natiiviartikkeli

Natiiviartikkelin avulla monipuolista ja laajaa näkyvyyttä

Konepörssin natiiviartikkeli palvelee sinua, kun haluat esitellä tuotteitasi tai palveluitasi juuri oikealle ja runsaslukuiselle kohdeyleisölle. 

Natiiviprojekti toteutetaan aina yhteistyössä asiakkaan kanssa, toimituksemme ammattitaitoa hyödyntäen. 

Toimittajamme tekevät artikkelin pohjatyön haastatteluineen ja valokuvauksineen sovitusti joko etänä tai asiakkaan toimitiloissa/työmaalla. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää myös asiakkaan omaa kuvamateriaalia. 

Natiiviartikkeliin saadaan sisällytettyä tietoa, näkemyksiä ja kokemuksia tuotteesta tai palveluista enemmän, laajemmin ja monipuolisemmin. Natiiviartikkelin sisällöllä herätetään kiinnostusta tuotteita ja palveluita kohtaan uudesta tai toisenlaisesta, mutta aina asiakkaan haluamasta näkökulmasta.

Natiiviartikkelille saadaan näkyvyyttä monissa eri kanavissa ja sen avulla tavoitetaan erilaisia kohdeyleisöjä paremmin ja kattavammin. 

Natiiviartikkelin kaikki julkaistava materiaali hyväksytetään aina asiakkaalla. Artikkeli taitetaan toimituksessamme sovitusti, vaikkapa yrityksen omaa graafista ilmettä mukaillen. Natiiviartikkeli julkaistaan sovitusti Konepörssi-lehdessä ja verkossa eli uutispalvelussamme koneporssi.com. Sisältö jaetaan myös sosiaalisen median kanavissamme ja uutiskirjeessä uutisnostona. 

Konepörssin jokaista numeroa (12 vuodessa) painetaan noin 50 000 kappaletta. Lukijoita jokaisella lehdellä on useampia. Tähän lisätään vielä uutispalvelumme- ja sosiaalisen mediamme tavoitettavuus eli yhteensä yli 150 000 eri kävijää viikkotasolla. Uskallammekin väittää, että missään muussa alan julkaisussa tavoitettavuus ei ole lähelläkään samaa luokkaa.

Tarjoamme teille natiiviartikkelia markkinointiin

Natiiviartikkeli printtiin ja verkkoon
Artikkelin kirjoittaminen + kuvamateriaali Konepörssin toimittajan kanssa.
Artikkelin hyväksyminen ja taittaminen lehteen ja verkkoon sovitusti.
Artikkelin julkaiseminen Konepörssi- lehdessä, laajuus 1/1 sivu.
Artikkeli jaetaan Konepörssin verkkosivuilla ja sosiaalisen median alustoilla.
Asiakas saa sen myös omaan käyttöönsä.

Kysy tarjous myyjältäsi.

Tämän perusnatiiviartikkelin lisäksi artikkelin laajuutta voidaan halutessa
lisätä esim. aukeaman kokonaisuudeksi tai artikkelin tueksi voidaan tehdä video.
Videot julkaistaan myös Konepörssin youtube-kanavalla.


Caset. Toteutettuja natiiviartikkeliesimerkkejä.
Suomen kalustoratkaisut – Julkaistu natiiviartikkeli printissä (näköislehti) ja verkkoversiona.
InfraFour – Julkaistu natiiviartikkeli printissä (näköislehti) ja verkkoversiona, sekä artikkelia tukevana videona (Youtube).


Jos tämä kiinnostaa sinua, niin otathan yhteyttä.

Katso myös julkaisuaikataulumme.