Uutiset

Työkoneet

Maxpossa paljon uusia sähkökoneita, tässä muutamia

Maxpon uutuuksia riittää ja riittää. Tässä kattauksessa MN-Lifttek, Marttiini, Novatron ja OP System.


MN-Lifttek

MN-Lifttek on aloittanut Hoeflon-nostimien maahantuonnin ja jälleenmyynnin. Maxpossa nähtiin täyssähköinen uutuusmalli C30e. Se on tela-alustainen mininosturi ja MN-Lifftekin Juha Nurmen mukaan se asettuu omaan kokoluokkaansa 8,7 tonnin omapainollaan. Käyttöaikaa yhdellä latauksella luvataan työpäivän verran eli kahdeksan tuntia. Nostotoimintoja voi käyttää sähköverkkoon liitettynä, jolloin se myös lataa akkua.

Petaus on portaaton ja siinä on myös lukitus. Vastapainojen paikkaa pystyy säätämään sähköisesti, ja samalla myös nostoarvot päivittyvät järjestelmään. Jibissä on 15 asteen ylitaitto ja koko puomissakin viiden asteen ylitaitto. Maksimi nostokorkeutta on tarjolla 22 metriä ja -kapasiteettia 10 tonnin verran. Laite mahtuu sisään 1,2 metriä leveästä ja kaksi metriä korkeasta oviaukosta.

Hoeflon on ilmoittanut kaikkien nostimiensa olevan tulevaisuudessa täyssähkökoneita.


Hoeflon C30e

C30e:n Type 2 -latauspistorasia
C30eMarttiini

Marttiinin Miika Marttiini paljasti Maxpossa, että syksymmällä on tulossa jotain vähän suurempaa uutuutta. Konepörssi palaa asiaan, kun kerrottavaa on.
NovatronOP System

OP Systemsin osastolla nähtiin täyssähkökäyttöinen Sennebogen 817E Green Effiency -materiaalinkäsittelykone, joka vastaa kooltaan ja toiminnoiltaan polttomoottoriveljeään. Sähkömoottorin teho on 75 kilowattia ja akun kapasiteetti 252 kilowattituntia. Koneen omapaino on 17,2 tonnia.

OP Systems on äskettäin aloittanut myös Sennebogenin nostureiden maahantuonnin ja jälleenmyynnin. Maxpossa nähtiinkin yksi tällainen Sennebogenin nosturi eli malli 613E.Sennebogen 817E Green Effiency
Sennebogen 613E


Lue seuraavaksi