Uutiset

Työkoneet

Konevuokraamo tilaa 50 JCB Hydradigia

JCB ilmoitti tänään, että yksi Britannian johtavista konevuokraamoista on tilannut 50 kappaletta juuri äskettäin esiteltyä JCB Hydradig 110W –pyöräalustaista kaivukonetta.

Kauppa tehtiin viime viikolla Saksan Bauma-messuilla, missä uusi konemalli oli ensi kertaa esillä suurelle yleisölle. Messujen aikana tuhannet kansainväliset asiakkaat näkivät sen ensimmäistä kertaa.  Englantilaisen konevuokraamoyrityksen, H.E. Services, hallituksen puheenjohtaja Hugh Edeleanu vieraili JCB:n osastolla nähdäkseen uutuuden itse toiminnassa. Ja nähtyään laitteen ajossa, hän vahvisti heti tilauksen.

JCB:n James Richardson sanoo, että Hydradigin vastaanotto on ollut fantastista ja, että näin suuren tilauksen saaminen heti julkistuksen jälkeen on erittäin hieno asia. ”Uusi konemalli on otettu vastaan erittäin suurella mielenkiinnolla”, toteaa Richardson.

”Olen erittäin vaikuttunut JCB Hydradigista ja näen siinä suuria mahdollisuuksia Britannian markkinoilla. Todelliset innovaatiot eivät aina lyö itseänsä läpi, mutta JCB Hydradig varmasti rikkoo tämän kaavan. Laite on suunniteltu erityisesti nykyaikaisille työmaille ja se tulee näkymään myös meidän asiakkaille”, toteaa puolestaan juuri suurtilauksen tehnyt Hugh Edeleanu.

JCB Hydradigin tuotanto alkaa ensi kuussa. Laite ensi esiteltiin jälleenmyyjille ja lehdistölle viime kuussa. Se on täysin uudenlaista ajattelua sisältävä työkone, joka tulee muuttamaan työskentelytapoja niin urbaanissa ympäristössä kuin ruuhkaisilla katu- ja tietyömailla. Koneen suunnittelussa tähtäimessä oli paras näkyvyys, vakaus, liikkuvuus, käsiteltävyys sekä huollettavuus.

Lontoon kaakkoispuolella tukikohtaansa pitävä H.E. Services on perustettu vuonna 1972. Tänä päivänä yrityksellä on 12 strategisesti hyvin sijoitettua toimipaikkaa ympäri saarivaltion. Vuokrattavia nimikkeitä on yli 3500. Tarjolla on kaivukoneita kokoluokassa 1,5 – 45 tn, kurottajia, dumppereita ja jyriä.

JCB / 18.4.2016

ES

Lue seuraavaksi