Uutiset

Yleinen

Valitse sopiva laina hankinnallesi

Monelle yrittäjälle tulee tarve lainalle silloin, kun täytyy korjata vanhaa kalustoa tai tulee aika hankkia uusia työkoneita. Erilaisten lainojen tarjonnan suuruudesta johtuen on tärkeää, että osaa valita oikean lainatuotteen omaan tarpeeseen.

Suurempien työkoneiden hankintaan löytyy usein edullisin rahoitus omasta pankista. Suuren lainasumman ja pitkän maksuajan takia näiden rahoitusta ei usein suositella pienlainoilla. Monet kuitenkin unohtavat, että verkosta löytyy myös muitakin lainatuotteita pienlainan sijaan, joista löytyy moneen eri tilanteeseen sopiva rahoitus ja lainatuote.

Varsinkin tilanteissa, joissa hakijalta löytyy jo omaa pääomaa ja tarvitsee tähän pientä lisärahoitusta tai rahoituksen tarve ei muuten ole kovin suuri, löytyy verkosta varmasti siihen sopiva rahoitus edullisesti. Verkosta haettavat lainat ovat oiva apu silloin, kun rahoituksen saamista ei ole mahdollista odotella monia päiviä, vaan tarvitsee nopeasti lainaa, joka on mahdollista maksaa melko nopeasti takaisin.

Vertaa eri lainapalveluiden myöntämää lainaa VertaaLainaa.fi palvelussa helposti ja nopeasti. Palvelusta löytyy kattavasti tietoa tämän hetken suosituimmista verkossa toimivista lainapalveluista. VertaaLainaa.fi auttaa kuluttajaa saamaan selkeän kuvan tämän hetken lainatarjonnasta, jolloin kuluttajan on helpompi löytää omaan tarpeeseen sopivin lainatuote.

Lainatuotteiden ja lainanantajien vertaileminen palvelussa on täysin ilmaista. Lainaa hakeville onkin kattavasti tietoa jokaisen lainanantajan palvelusta ja ehdoista. He tarjoavat myös erilaista tietoa ja vinkkejä erilaisiin lainanhakutilanteisiin, joiden avulla kuka tahansa osaa valita oikeanlaisen rahoituksen omaan tilanteeseen.

Lainan kilpailuttaminen tuo säästöä

Lainojen kilpailuttaminen on aina tärkeää, lainasummasta riippumatta. Huolellisella kilpailuttamisella voi lainasummasta riippuen säästää satoja, tai jopa tuhansia euroja lainan koroissa ja kuluissa. Koskaan ei ole järkevää valita ensimmäistä tarjottua lainaa, vaikka sille olisikin äkillinen tarve.

VertaaLainaa.fi palvelun avulla löytyy helposti omaan tarpeeseen sopivaa lainaa tarjoavat lainanantajat. Näistä kannattaa mahdollisimman monelta pyytää lainatarjous, sillä tarjousten pyytäminen on aina maksutonta, eikä sido ottamaan lainaa. Lainatarjouksesta hakija näkee aina kaikki lainan todelliset kulut ja korot. Kun tarjouksia saa mahdollisimman monta, on niiden vertaileminen helppoa ja kalliiden lainojen karsiminen onnistuu kätevästi.

Myös oma takaisinmaksukyky kannattaa laskea tarkasti, ennen kuin hyväksyy minkäänlaista lainaa. Kun tiedät oman maksukykysi, pystyt välttämään sellaiset lainatarjoukset, joissa on esimerkiksi omaan maksukykyysi verrattuna liian korkea kuukausierä.

Lainan kilpailuttamisella ja oman maksukyvyn laskemisella vältät kalliit lainat, sekä varmistat että lainan takaisinmaksu onnistuu ilman minkäänlaisia ongelmia. Joten mikäli mahdollista, kannattaa lainan hakemiseen käyttää hieman omaa aikaa, vaikka rahoituksen tarvitseekin nopeasti.

Lopulta kuitenkin on jokaisen henkilökohtaisesti päätettävissä, haluaako uhrata aikaa siihen, että löytää mahdollisesti halvemman lainan vai haluaako lainan vain mahdollisimman nopeasti välittämättä siitä, että siitä saattaa joutua maksamaan hieman normaalia enemmän.

Lue seuraavaksi