Uutiset

Kuljetuskalusto

Vuoden 2023 IVECO-palkinnot on jaettu

Iveco-palkitut Suomi 2023

Iveco Finland Oy on valinnut vuoden 2023 parhaat saavutukset verkostossaan. Yritys palkitsee vuosittain työntekijöitään ja jälleenmyyjiään työpanoksestaan ja toimistaan yrityksen aseman vahvistamiseksi markkinoillaan. Arvostettujen palkintojen saajat nimetään kullakin Ivecon markkina-alueella työntekijöiden toimesta.

Vuoden Myyjä

Vuoden Iveco-myyjän palkinto myönnettiin Niemi-Korpi Oy:n Miika Niemi-Korvelle. Miika Niemi-Korpi sai kiitosta erinomaisesta uuden ajoneuvon myynnistä vuonna 2023.

Miika on pitkän linjan Iveco-kauppias, joka tuntee niin tuotteet, asiakkaat kuin heidän tarpeensa. Niemi-Korpi Oy on tehnyt hyvää työtä koko Suomen alueella ja panostanut kovasti myös jälkimarkkinoinnin kehittämiseen. Nämä toimet ja aktiivinen ote työhön näkyvät hyvinä tuloksina autokaupassa, kertoo Iveco Finlandin myyntijohtaja Tuomas Virén.

Miika Niemi-Korpi

Vuoden saavutus

Topi Kontula teki todella hyvän suorituksen uusien ajoneuvojen myynnissä. Hän ylitti myyntitavoitteet, ja sai lopulta parhaan Daily-autojen myyjän tunnustuksen Suomessa. Hän teki myös erinomaisen suorituksen pääasiallisessa työtehtävässään, ollessaan vastuussa käytettyjen ajoneuvojen myynnistä, kertoo Virén.

Topi Kontula

Vuoden jälkimarkkinointisankari

Vuoden 2023 Iveco Aftermarket Hero -palkinto myönnettiin Jari Pajulle Turun Autotyö Oy:stä. Jari Paju toimii DEEC-teknikkona sekä opettajana koko yrityksen sisäiselle henkilökunnalle.

Jari Paju on rautaisin hermoin varustettu lannistumaton vianhaun ja sähköjärjestelmien ammattilainen. Hän on työskennellyt Turun Autotyöllä ja Iveco-autojen parissa vuodesta 1994. Hänellä on positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne, eikä hän lannistu hankalienkaan vianhakutapausten edessä, kertoo Iveco Finlandin jälkimarkkinasta vastaava Haukar Kutal.

Jari Paju

Iveco on juuri julkaissut kattavan päivityksen kaikista autoportfolionsa ajoneuvoista aina pakettiautoista raskaisiin ajoneuvoihin, ja kiitos lahjakkaiden myynti- ja palveluosastojen kollegoiden, vuodesta 2024 odotetaan hienoa vuotta Ivecolle.Lue seuraavaksi