Uutiset

Kuljetuskalusto

Nimityksiä Maatori Groupissa

Paul Cederberg (kuvassa vas.) on nimitetty Ruotsin maajohtajaksi raskaan kaluston välitysyhtiö Maatorille 19.2.2024 alkaen. Cederbergillä on pitkä kokemus muun muassa Veho Hyötyajoneuvojen myynnin ja maahantuonnin sekä DAF-kuorma-autojen myyntipäällikön tehtävistä. Lisäksi hänellä on muutaman vuoden kokemus telematiikan myymisestä sekä kuljetus- ja logistiikka-alan rahoittamisesta.

Cederbergin nimityksen myötä Maatori ottaa ison askeleen Ruotsin raskaan kaluston markkinoilla ja laajentaa toimintaansa maassa entisestään.
”On todella hyvät fiilikset lähteä viemään Maatoria ja raskaan kaluston välitystoiminnon kovaa ammattitaitoa Ruotsin markkinoille. Tunnen naapurimaamme markkinat mm. Nordic Truck Centerin myyntipäällikön hommista ja näen, että meillä on hyvät mahdollisuudet menestyä myös Ruotsissa”, sanoo paremmin PV:nä tunnettu Cederberg.

Paul Cederbergin tavoittaa puhelinnumerosta +358 500 962814 ja sähköpostista cederberg@maatori.fi.
Sami Kolsi (kuvassa oik.) on aloittanut 15.2.2024 raskaan kaluston välitysyhtiö Maatori Oy:n markkinointipäällikkönä. Kolsi on aiemmin työskennellyt autourheiluliitto AKK:n markkinointiyhtiön viestintäpäällikkönä ja vastannut esimerkiksi Suomen MM-rallin markkinoinnista sekä mediasuhteista. Lisäksi hän on työskennellyt muun muassa kriittisen viestinnän mobiilisovelluksesta tunnetun Secappin palveluksessa markkinoinnin asiantuntijana.

”On mahtavaa päästä alansa johtavan yrityksen mukaan, kun Maatorin liiketoiminta laajenee entisestään ja kansainvälistyy kovaa vauhtia”, sanoo Kolsi.

Kolsin toimipaikkana on Kangasalan toimisto ja hänet tavoittaa puhelinnumerosta +358 50 560 7293 sekä sähköpostista kolsi@maatori.fi.


Maatori Group on noin 60 miljoonan euron vuotuisella liikevaihdollaan Pohjoismaiden suurin raskaan kaluston välitysmyyntiin erikoistunut yhtiö. Maatori välittää raskaan kaluston koneita, kuten muun muassa maansiirtokoneita, metsäkoneita, kuorma-autoja ja kaivinkoneita. Yhtiö on perustettu vuonna 2018 ja sen päätoimipiste on Kangasalla, Pirkanmaalla. Muut toimipisteet sijaitsevat Vantaalla, Kuopiossa, Oulussa, Rovaniemellä, Turussa sekä Viron Tallinnassa ja Latvian Riikassa. Ruotsissa yhtiö aloittaa liiketoiminnan keväällä 2024.


Lue seuraavaksi