Uutiset

Kuljetuskalusto

Volvo Finland Ab muuttaa organisaatiotaan

Volvo-lippuja

Volvo Finlandin organisaatiorakenne muuttuu 1.4.2024. Uudessa organisaatiomallissa sekä automyynti että jälkimarkkinointi jakautuvat selkeästi omiksi vastuualueikseen sekä maahantuonnissa että Volvo Truck Centereissä.

Volvo Finlandin oman jälleenmyyntiverkoston nykyinen kolmen alueen malli muuttuu kahdeksi. Nykyiset etelän ja lännen alueet yhdistetään yhdeksi alueeksi ja toisena alueena pysyy idän alue. Volvo Truck Center idän alueen jälkimarkkinointi- ja palvelutuotemyyntitoiminnoista vastaavaksi jälkimarkkinajohtajaksi on nimitetty Kalle Hakala ja Volvo Truck Center etelän ja lännen alueen jälkimarkkinajohtajaksi Juha Tahvanainen. Molemmat raportoivat toimitusjohtaja Magnus Björklundille.

Volvo Truck Centereiden uusien autojen myynti- ja vaihtoautotoiminnot siirtyvät myyntijohtaja Veli Pusan alaisuuteen. Volvo Truck Center idän alueen myyntipäällikkönä jatkaa Pasi Ojakangas.

Volvo Truck Center etelän ja lännen alueen uudeksi myyntipäälliköksi on nimitetty Reino Manninen, joka aloittaa tehtävässään 27.5.2024. Pitkän uran Volvolla tehnyt Reino Manninen palaa lyhyen tauon jälkeen takaisin Volvolle.

”Odotan innolla, että pääsen työskentelemään Volvon huippubrändin ja ammattitaitoisen myyntitiimin kanssa. Volvon vahvuudet niin tuotteiden kuin palveluiden osalta edustavat alansa ehdotonta huippua. Haluan omalla panoksellani parantaa entisestään asiakkaiden menestystä”, Reino Manninen kertoo.

”Olen iloinen, että saamme Reinon takaisin Volvolle. Hänellä on vahva kokemus myynnin johtamisesta ja hän tuntee hyvin henkilöstömme, yrityskulttuurimme ja asiakkaamme, mikä luo erinomaisen pohjan uudessa tehtävässä menestymiseen”, Veli Pusa kertoo.

Molemmat myyntipäälliköt raportoivat Veli Pusalle, joka raportoi toimitusjohtajalle.

”Muutoksella haluamme varmistaa Volvon edelläkävijyyden niin automyynnissä kuin palveluliiketoiminnassa. Uusi organisaatiorakenne selkeyttää vastuualueita, turvaa päätöksenteon ketteryyden ja kykymme palvella asiakkaitamme heidän muuttuvissa tarpeissaan myös tulevaisuudessa”, kertoo Volvo Finland Ab:n toimitusjohtaja Magnus Björklund.Lue seuraavaksi