Uutiset

Yleinen

Urakointi Uutisten vuoden 2011 postitus

Urakointi Uutisten osoiterekisteri päivitetään joka lehteen uudelleen Trafin traktorirekisteröintikannasta. Tuohon ikähaarukkaan sopivan uuden tai käytetyn traktorin haltijoiden osoitteet päivitetään siis rekisteriimme automaattisesti kerran kuussa, kun osoitepoimintaa tehdään.

Urakointi Uutiset lehdessä on tilauslomake. Tilauslomakkeella ne 1990 rekisteröidyn traktorin haltijat ja muut, jotka eivät kuulu osoitepoimintaan, mutta jotka haluavat jatkaa Urakointi Uutisten lukijana, voivat tehdä lehden jatkotilauksen. Tilauksen voi tehdä myös Urakointi Uutisten netissä Lukijapalvelut-sivun kautta.

Urakointi Uutiset kannattaa toki tilata, jos traktoriammattilaisten kuulumiset kiinnostavat. Mikäänhän ei toki voita 12 kertaa vuodessa postiluukusta kolahtavaa luku­pakettia traktoriammattilaisille traktoriammattilaisista. Jätämme jutuissa eläinten silittelyt, puuhastelut ja harrastustoiminnan suosiolla muille.

Lue lehti sähköisenä

Emme toki rajoita Urakointi Uutisten lukua vain osoiterekisteriin kuuluville. Poikkeuksena muihin lehtiin verrattuna ilmestyneet UU-lehdet ovat maksutta kaikkien luettavissa urakointiuutiset.fi -netissä pdf:nä. Jutut, videot ja ilmoitukset jatkavat siellä elämäänsä lehden ilmestymisen jälkeenkin.

Nettilehtemme helpottaa haluttujen asioiden uudelleen löytymistä. Käytä netissä olevaa hakutoiminoa. Vaikka postissa kotiin tullut lehti on mahdollisesti hukkunut tai traktoreista kiinnostunut nuori polvi on leikellyt lehden, lehti löytyy edelleen www-sivuiltamme. Tämä on palvelua, jota haluamme lukijoillemme tasapuolisesti tarjota.

Lue seuraavaksi