Uutiset

Yleinen

Duratran-öljy täyttää voimansiirron vaatimukset

Duratran

Kevään urakat lähestyvät

Traktorien ja muiden työkoneiden tekninen kehittyminen on ollut viime vuosina todella vauhdikasta ja varsinkin moottorit ovat ottaneet suuria kehitysaskelia erityisesti taloudellisuuden sekä ympäristöystävällisyyden kannalta. Moottorit ovat samalla muuttuneet entistä tarkemmiksi myös käyttämiensä voiteluaineiden suhteen ja koneiden omistajien täytyy olla tarkoin selvillä erilaisista luokituksista. Voiteluaineiden asiantuntija pirkkalainen Voitelukeskus Oy tuo maahan Petro-Canadan huippuluokan Duratran-märkäjarruöljyjä, jotka täyttävät kovimmatkin vaatimukset ja soveltuvat loistavasti Suomen olosuhteisiin.

Petro-Canada on öljyalan edelläkävijäyritys, jonka tuotteiden korkea laatu on miellyttänyt vaativimpiakin moottorien valmistajia jo vuosien ajan. Yrityksen valikoimasta on saatavana sopiva voiteluaine joka tarpeeseen ja 2000-luvun alkupuolella markkinoille tuotiin traktorien kehittynyt Duratran-voimansiirtoöljy. Duratran-tuotteita on kehitetty jatkuvasti yhteistyössä traktorivalmistajien kanssa ja nyt markkinoilla olevat tuotteet edustavat voimansiirto-, märkäjarru- sekä hydrauliikkaöljyjen ehdotonta kärkiryhmää. Duratran soveltuu kaikkiin traktorimerkkeihin ja huippuluokan lisäaineistuksella se ylittää useimpien työkonevalmistajien vaatimukset. Duratranissa on myös hyvä kulumisenesto, tarkoin säädellyt kitkaominaisuudet sekä helppo kaadettavuus kylmissäkin olosuhteissa ja yhdessä nämä ominaisuudet tekevät Duratranista toimivan tuotteen meidänkin ilmastoomme. Duratran-tuotteissa on lisäksi korkea lämpötilojen sietokyky, minkä ansiosta runsaskaan pitkäkestoinen voiman ulosotto ei aiheuta ongelmia.

Kolmesta vaihtoehdosta sopiva

Duratran-tuoteperheeseen kuuluu kolme eri tuotetta, jotka poikkeavat toisistaan esimerkiksi viskositeetin, leimahduspisteen, kaadettavuuspisteen sekä emäslukujen kautta. Valikoimaan kuuluvat Duratran, Duratran XL Synthetic Blend sekä Duratran Synthetic. Tästä ryhmästä on helppo valita sopivin öljy työtehtäviin, olipa sitten kyseessä vaikkapa peltojen kevättyöt, turvetyömaan ajotehtävät traktoreilla tai dumpperiajot louhoksilla. Petro-Canada on edelläkävijä myös ympäristöystävällisyydessä, joten Duratran-tuotteita voi käyttää hyvällä omallatunnolla herkissäkin olosuhteissa. Duratran-öljyjen pitkäkestoisuus sekä koneiden taattu hyvinvointi tekevät tuoteperheestä lisäksi hinta-laatusuhteeltaan mainion.

Huolto halvin remontti

Nyt alkavat olla käsillä viimeiset hetket suorittaa traktorien ja muiden koneiden kevätkunnostukset ennen pahimpien ruuhkien syntymistä. Voitelukeskus korostaa, että öljyjen vaihtojen yhteydessä on hyvä hetki vaihdattaa samalla myös suodattimet. Nykyajan moottorit ovat hyvin herkkiä suodattimien suhteen ja esimerkiksi vuotavien pakosarjojen noki tukkii ilmansuodattimet yllättävän helposti. Valitettavan yleistä on myös huohotinputkien heikko kunto, mikä on moottorille pitkän päälle hyvinkin haitallista. Voitelukeskuksen ammattilaiset ovatkin valmiita antamaan asiantuntemuksensa suomalaisten maanviljelijöiden, urakoitsijoiden sekä muiden koneihmisten käyttöön ja näin varmistetaan oikeiden voiteluaineiden ja suodattimien käyttö jokaisessa moottorissa ja joka tilanteessa.

Lue seuraavaksi