Uutiset

Työkoneet

Finn-Elox Oy on ostanut Voitelukeskus Tonttila Oy Ltd:n liiketoiminnan

Liiketoimintakaupan myötä Voitelukeskus Oy:n ammattilaisille tarkoitettujen öljytuotteiden – ja suodattimien maahantuontia, myyntiä ja markkinointia jatketaan vanhaan tuttuun tapaan.


Liiketoimintakauppa täydentää International Chem Oy -konserniin kuuluvan Finn-Elox Oy:n tuotevalikoimaa sen keskeisillä toimialoilla, ja mahdollistaa liiketoiminnan erittäin voimakkaan laajentamisen ja tuotevalikoiman täydentämisen uusille ja vanhoille asiakassektoreille.

Liiketoimintakaupassa Voitelukeskus Oy:n kaikki toiminnot siirtyvät Finn-Elox Oy:lle, joka tulee palvelemaan jatkossa asiakkaita yhteisissä ja uudistetuissa toimitiloissa Pirkkalassa ja Vantaalla.

Lempäälän tuotantolaitos muuttaa Voitelukeskus Oy:n toimitiloihin Pirkkalaan kesän 2024 aikana. Yritys käynnistää laajan remontin myymälään, ja aloittaa tuotantolaitoksen rakentamisen nykyisiin tiloihin heti. Pirkkalan sijainti, nykyisten kiinteistöjen koko ja tonttikokonaisuus antaa yrityksen kasvutarinaan juuri oikeat asetelmat.

”Voitelukeskus Oy ja Tonttila Group Oy on toiminut yli 45 vuoden ajan itsenäisenä yrityksenä menestyksekkäästi maahantuomalla öljy- ja suodatintuotteita Olemme etsineet liiketoimintaamme täydentävää osa-aluetta ja tällä liiketoiminta- ja kiinteistökaupan kokonaisuudella olemme vahva toimittaja kaikkiin toimialoihin ja kaikissa tuoteryhmissä”, toteaa International Chem Oy, Finn-Elox Oy ja
Hitech Europe Oy:n toimitusjohtajana toimiva Jussi-Pekka Martikainen.

Voitelukeskus on vuonna 1978 perustettu yritys, joka on maahantuonut, myynyt ja markkinoinut eri toimialojen huollon ja kunnossapidon ammattilaisille korkealaatuisia huoltotuotteita. Tuotevalikoimaan on kuulunut vuosien aikana laaja valikoima voiteluaineita, suodattimia, teknisiä aerosoleja ja puhdistusaineita.

Voitelukeskus Oy:n asiakkaina ovat vuosikausia olleet koneurakoitsijat, kuljetusliikkeet, metsäkoneurakointi, kevyen ja raskaan kaluston huollon ja kiinteistöhuollon/kunnossapidon ammattilaisia, tukkuliikkeitä ja jälleenmyyjiä ympäri Suomen.

International Chem Oy on puhdistus- ja huoltokemikaalien valmistukseen ja markkinointiin keskittynyt konserni. Sen suurin tytäryhtiö on Finn-Elox Oy ja toisena yhtiönä menestyksekkäästi kasvava Hitech Europe Oy, jotka valmistavat ja markkinoivat ammattikäyttöön tarkoitettuja puhdistus- ja huoltokemikaaleja yli 25 vuoden kokemuksella. Yhtiöt palvelevat huollon ja kunnossapidon asiakkaita eri toimialoilla, kuten auto- ja kuljetusala, koneurakointi, maatalous, kiinteistöhuolto, teollisuus, hotelli- ja ravintola-ala.

Finn-Elox on Suomen johtavia auto- ja kuljetusalan puhdistus- ja huoltokemikaalien toimittajia. Konsernin Stardust -tuotemerkki tunnetaan laadukkaista auto- ja kuljetusalan tuotteistaan
sekä ammattilaisten, että valveutuneiden kuluttajien keskuudessa.

Finn-Elox on vahvasti mukana myös Mansen Mörinöillä ja vanhaan tuttuun osoitteeseen Pirkkalan Turkkiradalle kannattaa ehdottomasti tulla vierailulle 12.-13.4. Luvassa muuttomyynnin tarjouksia, arvontoja ja tarjoiluja!

Lue seuraavaksi