Uutiset

Autot

Volvo Trucksin Dynafleet-palvelu tarjoaa asiakkaille entistä paremmat mahdollisuudet seurata tavaroidensa toimituksia

 

Tämä Lähetysten seuranta (Customer Online Tracking) -toiminto on yksi tänään julkistettavan Dynafleet Online -palvelun uusista toiminnoista.

Lähetysten seuranta (Customer Online Tracking) -toiminnon avulla kuljetusten tilaaja voi vuorokauden ajasta riippumatta mennä itse Dynafleet Online -sivustolle ja selvittää sieltä tavaroiden kuormausajankohdan, kuljetuksen sen hetkisen sijainnin katutason tarkkuudella sekä arvioidun toimitusajan. Samalla kuljetusyrityksen ajojärjestelijän työ helpottuu, sillä tarve asiakkaiden informoimiseen puhelimitse vähenee.

”Kuljetusyrityksen asiakaspalvelu paranee entisestään ja samalla yrityksen oma hallinto tehostuu”, sanoo Johan Rundberg, joka vastaa Dynafleetin toimintojen integroinnista.

Helppokäyttöinen Dynafleet-karttatoiminto

Ajojärjestelijän on nyt myös helpompi antaa kuljettajalle tarkka toimitusosoite. Käyttämällä Dynafleet Online -sivustolla olevaa karttaa, voi ajojärjestelijä lähettää ajomääräyksen toimitusosoitteen koordinaatein suoraan kuorma-autoon helposti napinpainalluksella. Mikäli kuorma-autossa on navigointilaite, kuljettaja vahvistaa ajomääräyksen Dynafleet-laitteesta ja saa ajo-ohjeet kuljetuksen määränpäähän.

”Käyttö on helppoa ja erittäin tehokasta. Ajojärjestelijä tietää koko ajan, missä kuorma-auto on eikä kuljettajan tarvitse pysähtyä syöttääkseen toimitusosoitteen järjestelmään. Samalla väärinkäsitysten mahdollisuus on erittäin pieni”, sanoo Johan Rundberg.

Asiakkaat arvostavat karttapalvelua

Dynafleetin karttapalvelun arvostus on asiakkaiden keskuudessa suuri. ”Viimeisin, yli 1 300 henkilöä kattanut asiakastutkimuksemme osoittaa, että karttapalvelu on Dynafleetin tärkein ja arvostetuin työkalu. Uusien toimintojen avulla lisäämme käyttömahdollisuuksia entisestään.”

Ilmainen päivitys

Ne asiakkaat, joilla jo on Dynafleet, saavat uudet toiminnot automaattisesti ja ilman lisäveloitusta käyttöönsä.

Dynafleet venäjänkielisenä

Uusien toimintojen myötä saataville tulee myös venäjänkielinen Dynafleet.
Dynafleet on nyt saatavissa 17 eri kielellä.

Lyhyesti Dynafleetistä

Dynafleet on Volvon kustannusten hallinta- ja kuljetusten tietojärjestelmä sekä työkalu, joka helpottaa ja tehostaa kuljetustehtävien suorittamista. Dynafleetistä on saatavilla kolme eri palvelupakettia: Tiedot, Tiedot & Paikannus sekä Kokonaispalvelu. Uudet toiminnot sisältyvät Tiedot & Paikannus ja Kokonaispalvelu -paketteihin. Täydellinen Lähetysten seuranta (Customer Online Tracking) -toiminto edellyttää Dynafleetin integrointia kuljetusyrityksen tilausjärjestelmään. Jotta ajojärjestelijä voi lähettää kuljettajalle ajomääräyksen, joka automaattisesti sisältää toimitusosoitteen koordinaatit, navigointilaitteen täytyy olla Garmin-merkkinen.

Lisätietoja: www.volvotrucks.fi/dynafleet

Lue seuraavaksi