Uutiset

Kuljetuskalusto

Uusi SLT 4015: Speedline Truck esittelee uusimman vanteensa

Speedline Truck, Ronal Group -konsernin kuorma-autovannemerkki, laajentaa hyötyajoneuvojen, perävaunujen ja linja-autojen kevytmetallivanteiden valikoimaansa: vetoautoihin ja perävaunuihin tarkoitettu uusi SLT 4015 on nyt saatavilla myymälöissä.

Uuden vannetyypin myötä Speedline Truck laajentaa ainutlaatuista ohjelmaansa: SLT 4015 -vannekokoa 19.5×8.25”, pulttijako 8×275 mm ja ET 146, on saatavilla 26, 30 tai 32 mm pulltinreijällä.

Uuden Speedline Truck -vanteen kantavuus on 3 150 kg yksittäispyörien ja 2 900 kg paripyörien kohdalla. Sitä voidaan käyttää sekä vetoautoissa että perävaunuissa.

Kuten kaikki Speedline Truck-vanteet, tämäkin on saatavana huippulaadustaan tunnetulla ja erittäin kimaltavalla timanttipinnalla varustettuna. Lisäksi SLT 4015 on varustettu alkuperäisillä Speedline Truck -venttiileillä, jotka on kehitetty erityisesti alumiinivanteita varten ja ne suojaavat erityisen hyvin metallien väliseltä kosketuskorroosiolta.

TÜV-hyväksyntä ja yleinen tyyppihyväksyntä Saksan jälkimarkkinoita varten ovat Speedline Truck -tuotteiden kohdalla standardi. SLT 4015 -vannetta saa maaliskuusta 2018 alkaen Speedline Truck –jälleenmyyjjien kautta. Lisätietoa ja jakelijaluettelo verkkosivulla www.speedline-truck.com.

Lue seuraavaksi