Uutiset

Autot

Tukeva kiinnitysteline suojaa sekä älylaitetta että kuljettajaa

Erilaisista älylaitteista on tullut arkipäivää yhä useammassa ammatissa ja nykyään lähes jokainen autoa työkseen kuljettava tarvitsee tehtävään liittyvää tietokonetta, tablettia, älypuhelinta tai muuta elektronista laitetta.

Laadukas laiteteline ergonomisesti sijoitettuna suojelee sekä laitetta että kuljettajaa niin käytön aikana kuin onnettomuustilanteissakin. Tänä päivänä ajoneuvoihin asennettavien kiinnitystelineiden valikoima on valtava; tukevia kiinnitysratkaisuja löytyy niin älypuhelimille, tableteille kuin kannettaville tietokoneillekin.

Laiteteline helpottaa kuljettajan arkea ja lisää turvallisuutta

Vaikka erilaisten mobiililaitteiden käyttö ohjaamossa on lisääntynyt viime aikoina voimakkaasti, käytännössä missään ajoneuvossa ei ole niille valmiita kiinnitysjärjestelmiä. Kahan valikoimissa olevat RAM-, Zirkona– ja Unisynk–laitetelineet tarjoavat erilaisia laitteiden kiinnitysratkaisuja vastaamaan jatkuvasti kasvavaan kysyntään niin ammattilais- kuin kuluttajapuolellakin.

Tukevasti kiinnitetty älylaite pysyy ehjänä, eikä aiheuta vaaraa matkustajille törmäys- tai äkkijarrutustilanteissa. Törmäystilanteessa kevyenkin laitteen, kuten iPadin, iskeytymispaino voi olla jopa lähemmäs sata kiloa. Irrallaan oleva älypuhelin tai tabletti voi aiheuttaa vaaratilanteita myös siksi, että kuljettaja joutuu kurottelemaan tai kumartelemaan esimerkiksi tarkistaessaan reittiä laitteen ruudulta. Kaikki ylimääräinen laitteiden perään kurkottelu vie kuljettajan keskittymisen hetkeksi pois tiestä, mikä voi aiheuttaa onnettomuustilanteita.

Monipuolisia kiinnitysratkaisuja ajoneuvoosi

Sekä henkilöautoihin että raskaaseen kalustoon on saatavilla lukemattomia erilaisia telineitä laitteiden kiinnitystä varten. Telineet saadaan asennettua ergonomisesti niin, että kuljettajan on helppo käyttää laitteita ja laitteet myös pysyvät tukevasti paikallaan vaihtuvissa tilanteissa.

Yhdysvaltalaisen RAMin kiinnitystuotesarja koostuu tuhansista osakomponenteista, joista saa yhdisteltyä uniikkeja kiinnitysratkaisuja. Sarja koostuu merialumiiniosista sekä tärinää ja iskuja vaimentavista kumisista kuulanivelistä. RAMin valikoimista löytyy sopiva kiinnitysjärjestelmä kaikenkokoisille älypuhelimille ja tableteille.

Ruotsalaisen Zirkonan tuotevalikoima rakentuu käyttötarkoituksiin mukautettavista telineistä ja modulaarisesta Zirkona Joiner System -kiinnitysjärjestelmästä. Zirkona on erikoistunut erityisesti kannettavan tietokoneen kiinnittämiseen raskaaseen kalustoon. Ajoneuvojen lisäksi Zirkonan kiinnitysjärjestelmät sopivat kaikkialle, missä näyttö tai kannettava tietokone pitää kiinnittää tukevasti ja ergonomisesti.

Ruotsissa suunniteltu ja valmistettu Unisynk-pidike soveltuu tavallisten ja suurten älypuhelinten sekä minitablettien ikkuna- ja kojelautakiinnitykseen. Ikkunaan kiinnitettävä malli pysyy tukevasti paikallaan tehokkaalla imukupilla ja kojelautamalli vastaavasti mukana toimitettavilla tarroilla. Unisynk-puhelintelineet ovat helppokäyttöisiä ja yksinkertaisia kiinnittää, joten ne sopivat mainiosti kuluttajakäyttöön. Telineen soveltuvuus laitteeseen on myös helppo tarkistaa paketin kyljessä olevan mitta-asteikon avulla.

Lue seuraavaksi