Uutiset

Autot

System Edström -huoltoautokalusteet Ja-Tools Ja-Elektro Oy:lle

System Edström -huoltoautokalusteet ovat Ruotsissa markkinajohtaja n. 70 % markkinaosuudella. System Edströmin laajasta tuotevalikoimasta löytyy sopiva kalusteratkaisu jokaiselle käyttäjälle. Valmiita kalustesarjoja on 6-8 erilaista versiota jokaista automallia kohden ja niiden lisäksi kalusteet voidaan räätälöidä juuri asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Kalusteiden suunnittelu ja hinnoittelu voidaan tehdä kätevästi internetissä toimivalla SESS-suunnitteluohjelmalla.

Merkkikohtaiset kalustesarjat on suunniteltu siten, että ne sopivat suoraan autoon ilman mitään muutoksia. Toimituspaketeissa on kaikki tarvikkeet ja ohjeet valmiina, joten kalusteet on helppo ja nopea asentaa. Lisäksi modulaarinen asennus tekee kalusteista monipuolisemmat.

Kalusteiden asennussarjassa on mukana todella tukevat ja vahvat kiinnitystarvikkeet hyllyjärjestelmien kiinnittämiseksi auton runko-osiin.

System Edström -huoltoautokalusteiden hyllyjen sekä päätylevyjen väri on oliivin vihreä ja rungon väri on tumman grafiitin harmaa. Kaikki osat on maalattu epoksi-pulverimaalilla, joka kestää todella hyvin hankausta, kolhuja ja voimakkaita iskuja. Lisäksi System Edström-huoltoautokalusteilla on viiden vuoden takuu asennuspisteessä asennettuna.

Jo nyt System Edströmin myynnin ja markkinoinnin käynnistysvaiheessa on Ja-Tools Ja-Elektro Oy

saanut lukuisia tiedusteluja ja tarjouspyyntöjä niin yksittäisiltä autojen käyttäjiltä kuin suurasiakkailtakin. ”Meillä on luja usko ja luottamus, että käytännölliset monipuoliset ratkaisut ja korkea laatu yhdistettynä todella kilpailukykyiseen hinnoitteluun mahdollistavat System

Edströmin menestyksen myös Suomen autokalustemarkkinoilla”, toteaa myyntipäällikkö Timo Houni.

System Edström -huoltoautokalusteiden laadun takeeksi on myönnetty ISO 9001 sekä TÜV -sertifikaatit. Yrityksellä on myös ISO 14001 -ympäristösertifikaatti ja kaikki System Edströmillä käytetyt materiaalit voidaan kierrättää sataprosenttisesti.

 

Testattua turvallisuutta

Kaikki System Edström -huoltoautokalusteet on testattu puolueettoman englantilaisen Milbrook-testilaitoksen toimesta ja ne täyttävät vaativat VCA ja ECE R17.07 -vaatimukset sekä RW TÜV-hyväksynnät.

System Edström -huoltoautokalusteet ovat läpäisseet myös ranskalaisen INRS-työvahinkolaitoksen huoltokalusteille kehittämät INRS NS286 -standardin mukaiset törmäystestinormit, jotka ovat laatuaan ainoat maailmassa. Testeissä käytetään kovempaa törmäysnopeutta ja täsmällisempiä painoja kuin alan testeissä yleensä. INRS NS286 -testausmenetelmästä uskotaan tulevan huoltoautokalustealalle vastaava normi Euroopassa kuin autoilla on Euro NCAP.

 

www.jaoy.com

www.autokalusteet.fi

 

Miika Nyrö

 

 

Lue seuraavaksi