Uutiset

Kuljetuskalusto

Retro Trucks Rekkakukossa

Hollolan Kukonkoivussa järjestetään lauantaina 7.5.2016 järjestyksessään jo kolmas Retro Trucks Rekkakukossa -tapahtuma. Tälläkin kerralla tapahtuma rakentuu viime vuosituhannella valmistettujen hyötyautojen ympärille. Tähän vapaamuotoiseen ja kokoontumisajotyyppiseen tapahtumaan ovat tervetulleita niin huolella entistetyt museoajoneuvot kuin edelleen työkäytössä olevat viime vuosituhannella valmistuneet kuorma-autot merkistä, koosta, kunnosta tai valmistusmaasta riippumatta. Entisaikojen loistoon kiillotettujen silmäterien ohella paikalle on siis suotavaa saapua myös vahaamattomalla ajokilla – sellaisella huomisen museoautolla.

Lauantaina 7.5.2016 kello 09.00 – 16.00 välisenä aikana avoinna oleva tapahtuma järjestetään Hollolan Kukonkoivussa sijaitsevassa Rekkakukossa, osoitteessa Kukonkuja 1, 15880 Hollola.

Alan ja autoharrastajien parissa leppoisan maineen saaneella Retro Trucks Rekkakukossa -tapahtumalla halutaan luoda puitteet yhdessäololle ja jutustelulle. Tänäkin vuonna alueella on raskaan kaluston osiin keskittyvä rompetori, missä myydään yksinomaan hyötyautoihin läheisesti liittyvää materiaalia. Helenan Kotileipomon kahvila ammattilaisineen pitää huolen, että nälkä ja jano pysyvät tästä tapahtumasta loitolla. 

Vapaaehtoisvoimin järjestettävään tapahtumaan on vapaa pääsy, joten polttoainerahoja tai muita korvauksia ei makseta – eikä myöskään peritä osallistuvilta ajoneuvoilta ja niiden tuojilta.

Rekkakukossa on samaan aikaan nähtävillä myös Gruppo Fiat Finlandia -merkkikerhon Fiat -henkilö- ja pakettiautoja menneiltä vuosilta.

www.rekkakukko.fi
www.facebook.com/retrotrucksrekkakukossa

Lue seuraavaksi