Uutiset

Autot

Keski-Suomen Varustepalvelun palveluasenne kunnossa

Ammattiautoilijoita on Jyväskylän seudulla jo parinkymmenen vuoden ajan palvellut Keski-Suomen Varustepalvelu Oy, joka oli keskittynyt lähinnä huoltokalusteiden asennukseen. Vuonna 2014 yrityksen ohjat otti käsiinsä jyväskyläläinen Tuomo Juvakka, jolle ajoneuvot olivat aikaisemmin olleet vain mieluisa harrastus. Koneinsinöörin koulutus ja monipuolinen työkokemus vaativista projekteista tulivat hyötykäyttöön ja Juvakan aikana yritys on ottanut rohkeita edistysaskeleita eteenpäin. Mukaan kuvaan ovat kalusteiden rinnalle tulleet esimerkiksi valaistus, kamerat sekä invertterit ja asiakas saakin käyttöönsä todella laajan palvelukokonaisuuden yhden luukun periaatteella.

Varustelut asiakasta kuunnellen

Keski-Suomen Varustepalvelun vahvuutena on yhden miehen yrityksen mahdollistama joustavuus ja asiakaspalvelun korkean tason säilyttäminen. “Olen jo aikaisemmissa tehtävissäni oppinut, että töitä on tehtävä silloin kun niitä on tarjolla asiakkaan tilanteen mukaan. Viikonloput ja illat ovat minulle hyvinkin tuttuja virka-aikoja ja välillä töitä on painettu miltei yön läpi. Mukavaa urakkaa ei aina malta lopettaa”, naurahtaa Juvakka. Asennuksista suurin osa tehdään yhä Juvakan omissa tiloissa, mutta asiakaspalvelun kautta töitä tehdään tarvittaessa asiakkaan omissa tiloissa tai vaikka autoliikkeen huoltohallissa. Halutessaan asiakas saa kyllä myös itse hoitaa kasaustyönsä, kunhan vain perusasennustaidot löytyvät. “Tällä hetkellä varustelen noin 40 ajoneuvoa vuodessa ja tyypillinen kokonaisuus valmistuu parissa vuorokaudessa”, lisää Juvakka.

Tarkka suunnittelu, kattava varustelu

Juvakka pystyy ammattitaidollaan näkemään tarkoin asiakkaan työtehtäviin parhaiten soveltuvat ratkaisut ja räätälöi niistä toimivan paketin selkeällä kokonaishinnalla. “Insinöörikoulutuksen kautta 3D-mallinnukset ovat minulle tuttua kauraa, mikä varmistaa asennusten täsmällisen sopivuuden. Toimiva yhteistyö Startax Oy:n kanssa mahdollistaa nopeat toimitukset ja käytössäni on myös yrityksen koko huikea tuotevalikoima”, korostaa Juvakka. ”Saan kaikki tarvittavat varusteet seuraavaksi aamuksi ja toimeen päästään reippaasti. Laajan tuoteperheen kautta varusteita on joka tehtävään ja pystyn yhtä hyvin kalustamaan pikkupakettiautoja kuin Sprinter-luokan työjuhtia”, Juvakka lisää.

System Edström takaa laadun

Juvakka käyttää asennuksissaan laadukkaita ja edistyksellisiä System Edström -huoltokalusteita. “Edströmillä on yli 50 vuoden kokemus alasta ja heiltä löytyy ratkaisu jokaiseen asiakkaan kalustehaasteeseen. Samalla kaikki perustuu turvallisuuteen ja kantavan rungon jämeryys antaa perustan, jonka päälle on hyvä rakentaa vaativimpiakin kokonaisuuksia”, kertoo Juvakka. ”Merkittävää on myös Edströmin yksityiskohtaisuus, joka näkyy tuotteiden viimeistelyn korkeassa tasossa. Esimerkiksi pintojen särmäys tuo kestävyyttä koviin olosuhteisiin ja laadukkaat kuulalaakerit takaavat laatikostojen toimivuuden vuosienkin jälkeen”, jatkaa Juvakka. Kestävyydestä huolimatta Edströmin tuotteet ovat hyvin kevyitä ja näin polttoainetaloudellisuus pysyy hyvällä tasolla.

Valaistus ja kamerateknologia hallussa

Startaxin kattavan valikoiman kautta Keski-Suomen Varustepalvelun asiakkaille tarjoutuu oiva tilaisuus täydentää ajoneuvonsa varustelu uudelle tasolle yhdellä kertaa taloudellisesti järkevällä kokonaishinnalla. ”Huoltokalusteiden ohella asennetaan yhä runsaammin led-teknologialla valmistettuja lisävaloja, peruutusvaloja sekä työvaloja ja meillä on tarjolla esimerkiksi testivoittaja Seekerin tuotteita. Samalla kertaa moni lisää myös käyttömukavuutta sekä turvallisuutta ja asennuttaa myös peruutuskamerajärjestelmän. Valikoimaamme kuuluu myös Startaxin työkalutarjonta ja moni onkin täydentänyt ajoneuvonsa käytettävyyttä kauttamme”, lisää Juvakka.

Autoilijoiden lisäksi Keski-Suomen Varustepalvelun tuotteiden laadukkuus on herättänyt myös muiden huomion ja Juvakan asiakaskuntaan kuuluu jo hyvin runsaasti esimerkiksi maansiirtoalan sekä maatalouden ammattilaisia.

Asiakastyytyväisyys kunnia-asia

Tuomo Juvakka on esimerkki yrittäjästä, joka on selvästi löytänyt oman alansa ja tämä näkyykin miehen palveluasenteessa selkeästi. ”Yhden miehen yrityksessä onnistumisista voi kiittää itseään ja vastoinkäymisissä syyllinen löytyy peilistä. Tätä kautta olenkin pyrkinyt hoitamaan asiakkaan tehtävät kunnialla alusta loppuun lupaamassani aikatauluissa. Monesti haenkin ajoneuvon suoraan autoliikkeen luovutushuoltojonosta ja palautan sen omalle paikalleen ilman vuoron menetystä. Näin ajoneuvo ei ole pois ajosta yhtään ylimääräistä vuorokautta”, korostaa Juvakka.

Miehen työasenne on selvästi kunnossa ja ammatistaan ylpeä Juvakka nauttii osaamista ja suunnittelukykyä vaativista työtehtävistään. ”Jokainen urakka on aina hieman erilainen ja aikataulut ovat usein haastavia, mutta kun on valmis työskentelemään periaatteessa vaikka juhannusyönä, on kaikki tehtävät saatu aina suoritettua asiakkaan vaatimalla tavalla”, päättää Juvakka.

Lue seuraavaksi