Uutiset

Kuljetuskalusto

Weltem Icen – Nopeaa ja tehokasta viilennystä

Weltem Icen

Siirrettävät ja helppokäyttöiset WELTEM ICEN -jäähdytyslaitteet WPC-1700, WPC-5000, WPC-9000, WPC-15000 JA WPC23000 tarjoavat tehokasta ja nopeaa viilennystä vaihteleviin olosuhteisiin työpaikoille, tuotantotiloihin, palvelin- ja konehuoneisiin sekä asiakas- ja kesätapahtumiin.    

Weltem Icen jäähdytyslaitteessa voi valita joko kohdeviilennyksen tai huonekohtaisen viilennyksen. Laitteessa on mallista riippuen 1–3 viilennysputkea, joilla viilennyksen suuntaaminen haluttuun kohteeseen on vaivatonta. Tarvittaessa kylmäputkia on helppo jatkaa lisävarusteena saatavilla jatkokappaleilla. Viilennyksen kohdentaminen haluttuun kohteeseen, työpisteeseen tai materiaaliin on usein käytännöllisempi ja taloudellisempi vaihtoehto kuin koko tilan viilentäminen. 

Weltem Icen käyttö on helppoa. CE-hyväksytty laite on käyttövalmis, kun pistoke on painettu pistorasiaan. Tarvittaessa kuuma poistoilma voidaan johtaa pois lisävarusteena saatavalla taipuisalla poistoputkella.

Haluttu viilennystapa (kohdennettu- tai huoneviilennys), lämpötila ja puhallusnopeus säädetään selkeällä digitaalisella käyttöpaneelilla. Näyttö kertoo vallitsevan ja säädetyn lämpötilan sekä mahdolliset hälytykset. Laitteen poiskytkentä on säädettävissä ajastimella. Sähkökatkoksen jälkeen laite käynnistyy automaattisesti. Laite on varustettu kahdella pestävällä metallisuodattimella sekä mallin mukaan joko hälytys- ja poiskytkentätoiminnolla varustetulla kondenssivesisäiliöllä tai poistopumpulla.  

Weltem Icen -jäähdytyslaitteet tuo maahan Kauppahuone Kinnarinen & Kotiranta, jälleenmyyjinä ovat Onninen ja K-rauta.Lue seuraavaksi