Uutiset

Työkoneet

Wihuri keskittää huoltotoimintojaan Seinäjoelle ja Ouluun

Wihuri Teknisen Kaupan Vaasan ja Kempeleen toimipisteet sulkeutuvat, ja niiden toiminnot keskitetään Seinäjoen ja Oulun toimipisteisiin. Tavoitteena on edelleen laadukas asiakaspalvelu koko Suomen alueella.
 
Jatkossa Wihuri Teknisen Kaupan jälkimarkkinapalvelut keskitetään Pohjanmaalla Seinäjoen toimipisteeseen ja Kempeleen alueen toiminta keskitetään Oulun toimipisteeseen.
 
”Keskittämällä resursseja varmistamme, että asiakaspalvelu pysyy korkeatasoisena Pohjanmaalla ja Pohjois-Pohjanmaalla jatkossakin. Teknisen Kaupan tavoitteena on strategiansa mukaisesti tarjota samat laadukkaat palvelut kaikilla toimipisteillä ympäri Suomen samalla kuitenkin paikalliset tarpeet huomioiden”, kertoo jälkimarkkinajohtaja Marko Niemi.

Artikkelikuvassa näkymä Oulun toimipisteestä ja tässä Seinäjoen pisteestä.Kempeleen toiminnot aloittavat 1.6.2024 Oulun toimipisteessä osoitteessa Graniittitie 2, 90620 Oulu. Vaasan toiminnot aloittavat 1.5.2024 Seinäjoen toimipisteessä osoitteessa Rengastie 13, 60120 Seinäjoki.


Wihuri Oy Tekninen Kauppa on alansa asiantuntija ja tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua asiakkaiden liiketoimintojen parantamiseksi. Yritys edustaa monia tuotemerkkejä ympäristönhoidossa, maarakennuksessa sekä maataloudessa ja toimii sekä Suomessa että kansainvälisesti. Wihurin Tekninen Kauppa on suomalainen perheyritys, joka työllistää yli 500 eri alojen asiantuntijaa.


Tekninen Kauppa on osa kansainvälistä Wihuri-monialakonsernia, jolla on vahvat suomalaisjuuret. Konserni toimii neljällä toimialalla, jotka ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen tukkukauppa ja lentotoiminta. Wihuri-konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli noin 2,5 miljardia euroa, ja se työllistää noin 5 500 oman alansa ammattilaista 30 maassa. 


Lue seuraavaksi