Uutiset

Työkoneet

Wihuri Oy Tekninen Kauppa vahvistaa toimintojaan Seinäjoella

Wihuri Oy Tekninen Kauppa avaa Seinäjoella uuden entistä kattavampia palveluja ja tuotteita tarjoavan toimipisteen. Uuden toimipisteen myötä Teknisen Kaupan nykyinen Witraktorin maatalouteen keskittynyt toimipiste Seinäjoella yhdistyy myös uusiin toimitiloihin.

”Jatkossa uusi toimipiste tulee tarjoamaan kaikki Wihuri Oy Teknisen Kaupan, Witraktorin ja RealMachineryn palvelut eli maatalouskoneet, maanrakennuskoneet, logistiikkaratkaisut, ympäristöhoitokoneet sekä työkalut. Pääkohdeyleisömme tulee olemaan maatalouden- sekä maanrakennuksen”, kertoo jälkimarkkinajohtaja Marko Niemi.

Uusi toimipiste tarjoaa huomattavasti suuremmat tilat laajemmille toiminnoille, kuin vanha toimipiste. Jatkossa toimistotilaa on noin 300, varastotilaa noin 150 ja korjaamotilaa noin 500 neliömetriä. Lisäksi uusista tiloista löytyy myymälä- ja showroomtilaa noin 500 neliömetriä sekä kattavat ulkoalueet varasto- ja katosratkaisuineen.

”Nyt avattavan uuden Teknisen Kaupan toimipisteen kautta asiakkaamme saavat myynti- ja vuokrauspalvelut sekä kattavat jälkimarkkinointipalvelut kaikille edustamillemme kone- ja laitemerkeille. Uusi toimipiste tulee vahvistamaan myynnin ja jälkimarkkinoinnin palveluita alueella, jossa on selkeä tarve ja kasvupotentiaali erityisesti maatalous- ja maanrakennussegmenteillä. Alueella on lisäksi hyvä potentiaali myös meidän logistiikka- ja ympäristönhoitokoneratkaisuillemme”, kertoo toimialajohtaja Jussi Malmi.

Toimipisteen muutto tullaan toteuttamaan lähikuukausien aikana ja toiminta uusissa tiloissa käynnistyy jo tämän vuoden puolella. Virallisista avajaisista ilmoitetaan lähiaikoina. Uusi toimipiste sijaitsee osoitteessa Rengastie 13, 60120 Seinäjoki.

”Tavoitteenamme on olla edustamiemme toimialojen tehokkain asiakaspalvelija, joten tulemme tulevaisuudessa rekrytoimaan toimipisteeseen lisää tekijöitä palvelemaan asiakaskuntaa”, kertoo Marko Niemi.

Lue seuraavaksi