Uutiset

Työkoneet

Juha-Matti Raatikainen Witraktorin liiketoimintajohtajaksi

Wihuri Oy Teknisen Kaupan Witraktor-liiketoiminnan uudeksi liiketoimintajohtajaksi on nimitetty Juha-Matti Raatikainen. Hän aloittaa tehtävässään 2.5.2024. Witraktorin nykyinen liiketoimintajohtaja Ilkka Nykänen siirtyy yhtiön ulkopuolelle uusiin tehtäviin.

Raatikainen siirtyy Witraktorille Ponsse Oyj:n Global Marketing Managerin tehtävästä. Hänellä on yli 20 vuotta kokemusta B2B-liiketoiminnan parissa, erityisesti metsäkoneteollisuudessa ja raskaiden ajoneuvojen sektorilla. Hän on toiminut muun muassa myynnin ja tuotepäällikön tehtävissä sekä erilaisissa jälkimarkkinoinnin tehtävissä. Raatikaisella on kokemusta johtoryhmätyöskentelystä ja markkinoinnin kehittämisestä sekä Suomessa että kansainvälisesti. Lisäksi hänellä on kokemusta kaupan alan perheyrityksessä toimimisesta.

Otan uuden tehtävän vastaan innostunein mielin. On hienoa päästä mukaan Witraktorin tiimiin, joka edustaa alan huippubrändejä. Odotan innolla tulevia kohtaamisia asiakkaiden ja uusien kollegoiden kanssa”, Raatikainen kertoo.

Witraktor maahantuo ja myy maailman suurimman metsä- ja maatalouskoneiden valmistajan John Deeren ensiluokkaisia tuotteita AG-, Turf-, Golf- ja Home Owner -tuotevalikoimien osalta. Witraktorin tuote-edustuksiin kuuluvat lisäksi SIP, Bomford sekä Bailey Trailers, jotka yhdessä kattavat laajan ja monipuolisen tarjonnan maatalousyrittäjille. Wihuri Oy Teknisen Kaupan liiketoimintayksikkönä Witraktor on osa Wihuri-konsernia.


Lue seuraavaksi