Uutiset

Työkoneet

Dae-Tek Oy on Doosan Infracore Construction Equipment -koneiden maahantuoja ja jälleenmyyjä Suomessa

Dae-Tek on edustanut viimeiset 20 vuotta Doosan kaivukoneita ja maanrakennuskoneita Suomessa ja heidän markkina-osuutensa on tällä hetkellä n. 10 %, josta keskiraskaiden ja raskaiden telakaivukoneiden markkinaosuus on 20 %.

2009 toi Dae-Tekille merkittävän muutoksen kun uudet toimitilat valmistuivat Keravalle, Huhtimon teollisuusaluelle.  Uudet 4100 m2 tilat sisältävät 1800 m2 korjaamon sekä 800 m2 varaosa- ja katettua varastotilaa. Uusi toimitalo, jonka ansiosta Dae-Tek pystyy entistä paremmin palvelemaan asiakkaitaan, mahdollistaa yhtiön merkittävän kasvun
tulevina vuosina.

Doosan Infracore Construction Equipment (DI CE), maailmanlaajuinen Doosan Infracoren ja sen tytäryhtiöiden ja yhteistyöyritysten rakennuslaiteliiketoimintojen yhteenliittymä on tällä hetkellä Korean nopeimmin kasvava yritys.  Doosan’in juuret ulottuvat 1800-luvun lopulle, mutta yhtiö on nyt kaukana siitä mitä se oli vain hiukan yli 10 vuotta sitten. Vuodesta 2000 lähtien ryhmä on käynyt läpi valtavan muutoksen kulutustuotteisiin ja Korean kotimaan kauppaan keskittyneestä yrityksestä dynaamiseksi maailmanlaajuiseksi yhtiöksi jonka pääasialliset liiketoiminnot pyörivät yhdyskuntarakentamisen alalla.

Pelkästään viimeisten 5 vuoden aikana DI CE on tehnyt joukon strategisia yritysostoja: vuonna 2005 Daewoo Heavy Industries and Machinery; vuoden 2007 lopulla Bobcat työkoneet, liikuteltavat Portable Power voimayksiköt, Montabert iskuvasarat ja työlaitteet; sekä vuoden 2008 lopulla norjalaiset runko-ohjatut Moxy-maansiirtodumpperit.

Doosan Infracoren tavoitteena on päästä maailman kolmen suurimman rakennuskonevalmistajan joukkoon tulevina vuosina.  Doosan Infracore pyrkii jatkuvasti tuottamaan lisäarvoa jakelukanavilleen ja aikoo aina tarvittaessa tarjota vahvoille itsenäisille maahantuojille täydellisen raskaan, keskisuuren ja pienen ka-luston valikoiman.  Keskeistä tälle tavoitteelle on markkinointistrategia, jossa kaikille asiakkaille tarjotaan markkinointi- ja jälkimarkkinointipalveluja.
Uudenaikaisten toimitilojensa
ja ammattitaitoisen henkilökuntansa ansiosta Dae-Tek Oy esittää tärkeää osaa auttaessaan DI CE’tä toteuttamaan tavoitteensa.  

Lue seuraavaksi