Uutiset

Yleinen

Ylistaron Terästakomo pienten potilaiden asialla

Ylistaron Terästakomo Oy / PALAX on juhlavuoden kunniaksi mukana pienten potilaiden tukemisessa. Vaikka yrityksen edustama ala on ehkä vielä monen pienen potilaan silmissä kaukana, haluaa Ylistaron Terästakomo olla mukana turvaamassa heidän tulevaisuuttaan; pienistä taimistakin kasvaa vähitellen suuria puita. Tänä vuonna 60-vuotista taivaltaan juhliva Ylistaron Terästakomo on valmistanut erikoismallisen, ainutlaatuisen Palax Power 70S Golden Edition -klapikoneen. Koneessa on uniikki varustelu sekä väritys, jota ei ole saatavissa muihin malleihin. Palax Power 70S Golden Edition -koneen nimensä mukainen kultainen väritys on herättänyt jo runsaasti huomiota niin kotimaassa kuin ympäri maailmaa.

Koneen voi ostaa itselleen osallistumalla nettihuutokauppaan, joka löytyy osoitteesta www.agrimarket.fi/palaxtekeehyvaa Kaikki koneesta saadut varat lahjoitetaan lyhentämättömänä Lastenklinikoiden Kummeille. Huutokaupan tuotto kohdistetaan TAYS:n lastenklinikalla laitehankintoihin. Ylistaron Terästakomo on ensimmäinen alallaan, joka on valmistanut huippuvarustellun ja uniikin erikoismallin täysin hyväntekeväisyyttä ajatellen; haluamme olla edelläkävijä niin alallamme kuin myös hyväntekeväisyyden saralla.

Ylistaron Terästakomo Oy on vuonna 1954 perustettu konepajayhtiö, joka valmistaa PALAX-tuotemerkillä kattavan valikoiman polttopuun pilkontakoneita sekä niiden lisävarusteita. Tämän lisäksi yhtiöllä on myös alihankintaan erikoistunut levyosasto, joka toimii koneidemme osavalmistajana sekä palvelee asiakkaita levyosatoimituksissa.

TP

Lue seuraavaksi