Uutiset

Yleinen

Wihuri Oy Tekniselle Kaupalle John Deere -edustus

Wihuri Oy Tekninen Kauppa ja John Deere Walldorf ovat allekirjoittaneet sopimuksen liiketoimintaedustuksesta Suomessa, joka sopimus astuu voimaan välittömästi.

Wihuri on yhdessä John Deeren kanssa sitoutunut tarjoamaan markkinoiden parasta palvelua asiakkaille ja samalla hyödynnetään alan viimeisintä saatavissa olevaa teknologiaa ja näin pystytään takaamaan asiakkaille parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Nyt julkaistu edustus koskee John Deeren AG, Turf, Golf ja Home Owner -tuotevalikoimia sekä niihin liittyviä huolto-, korjaus- ja varaosapalveluja sekä ratkaisuja.

Yhteistyö John Deeren kanssa sopii täydellisesti Teknisen Kaupan strategiaan, jossa korostuu korkea laatu ja premium-tarjonta. Yrityksen perustaja John Deere lausui vuonna 1837 seuraavasti: ”En koskaan laita nimeäni tuotteeseen, joka ei edustaisi parasta osaamistani” (I Never put my name on a product that does not have the best that is in me).

Wihuri keskittyy jatkossakin Teknisen Kaupan pitkäjänteiseen kasvattamiseen kannattavasti. John Deere -yhteistyö perustuu aitoon yhteistyöhön ja nyt tehty sopimus luo mahdollisuuden rakentaa Teknistä Kauppaa entistäkin laajemmalle ja vahvemmalle pohjalle.

John Deeren tuote-edustus toteutetaan Suomessa Witraktor-nimen alla.

Lue seuraavaksi