Uutiset

Yleinen

Uusia malleja Valtran A-sarjaan

Valtran A-sarjan A104- ja A114-mallit ovat varustettavissa HiTech 4 -voimansiirrolla. Uuden 16 + 16R-voimansiirron voimansiirrossa on neljä vaihtelualuetta, joista kussakin on neljä vaihdetta. Saatavilla on myös ryömintä, jolloin vaihteita on 32 + 32R, jolloin minimissään nopeudet ovat alle 100 metriä tunnissa kierrosnopeudella 1400 rpm.
Uudet HiTech 4 -mallit on suunniteltu toimimaan sujuvasti ja vaivattomasti ja kytkimen käyttö on minimoitu. Vaihteistoa käytetään ergonomisesti sijoitetuilla keinukytkimillä ohjauskahvan vivusta. Etukuormainta voidaan ohjata elektronisen joystikin avulla.

A-sarjan HiTech 4 -mallit tarjoavat kuljettajalle mukavuutta. Lisävarusteena on tarjolla mekaaninen Panhard-tangoilla toteutettu ohjaamojousitus. Jousituksen taso voidaan säätää aivan kuten Valtra N- ja T-sarjan traktoreissa.

Vaihteistoa käytetään ergonomisesti sijoitetuilla keinukytkimillä ohjauskahvan vivusta. Etukuormainta voidaan ohjata elektronisen joystikin avulla.

Uutta suorituskykyä

Traktorin suorituskyvyn seuranta on nyt helpompaa uuden kojelaudan ansiosta ja mittaristo on suunniteltu toimimaan myös kirkkaassa auringonvalossa. Näyttö voidaan helposti säätää näyttämään työtehtävän kannalta merkityksellisiä tietoja. A104- ja A114-mallit HiTech 4 -mallit ovat varustettu nelisylinterisillä AGCO Power AWFC -moottoreilla. Pakokaasujen puhdistus hoidetaan SCR-jälkikäsittelyllä.

Vastauksena asiakkaiden kysyntään uudet A-sarjan mallit voidaan nyt myös varustaa etunostolaitteella ja -voimanotolla. Niiden varustelu tehdään Valtran Unlimited -studiossa Suolahden tehtaalla.

Valtran A-sarjan traktoreihin on mahdollista saada ”Connect, Care & Go” -palvelu. Asiakas määrittää haluamansa palvelutason. Valtra Connect tarjoaa haluttaessa pääsyn online-palveluihin, jolloin huoltopiste voi seurata ennakoivasti huoltotarvetta.

Asiakkaat voivat valita Valtra Care -palvelun laajennetun takuussopimuksen. Uudet A-sarjalaiset ovat jo tilattavissa. 

Lue seuraavaksi