Uutiset

Työkoneet

Kubotan tuotteita Matekon myyntipisteisiin

Kubotan M-sarja eli maataloustraktorit tulevat Matekon myyntipisteisiin kautta maan. Kubotan kiinteistötraktorit, lavamönkijät ja leikkurit tulevat puolestaan Matekolle myyntiin Oulussa, Tampereella, Espoossa ja Turussa.


Artikkelikuva: Kubotan myyntijohtaja Marko Mustonen Stokker Oy:stä ja Mateko Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Saartoala.


”Kubota täydentää tarjontaamme mainiosti, sillä jatkossa saman oven takaa löytyy entistä laajempi kirjo tuotteita ja niihin liittyviä palveluita. Kubotan tuotteille on yhteistä hyvä laatu ja maine”, todetaan Matekolta.

Myynti- ja jälkimarkkinointihenkilöstön koulutukset Kubotan traktoreista ja kiinteistökoneista on aloitettu ja esittelykoneetkin saapuvat myyntipisteisiin kevään mittaan. 

Matekon huoltopisteet ottavat vastuun jatkossa myös Kubotan huolto- ja korjaustoimenpiteistä sekä varaosamyynnistä. Tavoitteena on myös saada Matekon sopimushuoltoverkosto mahdollisimman laajasti pitämään huolta Kubotan koneista.

”Heti Seinäjoen Konepäivillä maaliskuun toisena viikonloppuna meillä on Kubotan M-sarjan maataloustraktorit esillä. Niitä, kuten myös muita Kubotan tuotteita, tulee myös muihin toimipisteisiimme sekä huhtikuussa pidettäville Mansen Mörinöille ja Oulun Oikeille Konepäiville”’, sanotaan tiedotteessa.

Matekolle Kubotan tuotteet tarkoittavat eteenpäin menoa

”Pystymme palvelemaan sekä olemassa olevia että uusia asiakkaitamme entistäkin paremmin ja laajemmin”, toteaa Mateko Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Saartoala.
Lue seuraavaksi