Uutiset

Yleinen

Tume myy tuotteensa suoraan tehtaalta

Suomen maatalouskaupan murros ja myyntikanavien siirtyminen ulkomaiseen omistukseen saivat Tume-Agrin muuttamaan myyntikanavaansa.

– Myymme tästä eteenpäin Tumen kylvökoneet suoraan tehtaalta, sanoo Tume-Agri Oy:n toimitusjohtaja Patrik Jungarå.Patrik jatkaa, että tulemme myös lisäämään huomattavasti yhteistyötä PEL-Tuotteen kanssa, joka tulevaisuudessa vastaa kylvökoneiden myynnistä Itä-Suomessa. Näin asiakas löytää Tumen, Kivi-Pekan ja Livakan tuotteet helposti yhteisen myyntiverkostomme kautta, Jungarå jatkaa.

Suoramyynnin myötä Tume pääsee entistä lähemmäs asiakkaiden arkea ja voi tarjota parasta mahdollista palvelua niin tekniikan, myynnin kuin jälkimarkkinoidenkin osalta. Kuvassa edessä Heikki Sola ja taustalla Patrik Jungåra.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan asiantuntemuksen ja parhaan tuotteen parhaaseen hintaan, ilman välikäsiä, kertoo hallituksen puheenjohtaja Heikki Sola.

– Tulemme panostamaan vahvasti myös käytettyjen koneiden tehdaskunnostukseen. Viljelijät odottavat nykyisin luotettavuutta myös vaihtokoneilta. Tulemme tehdaskunnostamaan merkittävän osan vaihtokoneistamme, sanoo Heikki. Kuvassa käytetty kylvökone vantaiden vaihdossa.

– Voimme vastata nopeammin asiakkaiden huolto- ja varaosatarpeisiin, kun yhdistämme palvelumme, sanoo PEL-Tuote Oy:n toimitusjohtaja Mikko Lappalainen.

Tehtaan suoramyynti on alkanut 1. lokakuuta. Asiakkaat ovat tervetulleita tutustumaan tuotteisiin ja tapaamaan Tumen asiantuntijoita KoneAgria-näyttelyssä Tampereella 12–14. lokakuuta osastolla A303.

Lue seuraavaksi