Uutiset

Yleinen

Tuhannes Valtra T4 -traktori luovutettiin asiakkaalle

Puoli vuotta uuden T-sarjan julkistamisen jälkeen, 22. toukokuuta Suolahden traktoritehtaalla luovutettiin asiakkaalle tuhannes T4-traktori. Väriltään metallinvalkoinen traktori on Jarnutowskin Koillis-Puolassa sijaitsevan tilan viimeisin investointi. Hänen 74 hehtaarin kokoisella karjatilallaan on tällä hetkellä 132 eläintä, josta lypsylehmiä on 70. Jarnutowski pitää tilaa isänsä Henrykin ja vaimonsa Emilian kanssa.
– Odotan innolla traktorin saamista tilalleni. Se korvaa JD7800 and JD6800 traktorit kaikissa tilan töissä, kuten kyntämisessä, kylvössä, lannan levityksessä, niitossa, paalauksessa ja ruokintalaitteen käytössä, sanoo Jarnutowski ja lisää, että uskoo T144:n työskentelevän kellon ympäri ja 1000 tuntia vuodessa.

Monipuolinen käyttö edellyttää monipuolista traktoria, joten tuhannes uusi T-sarjalainen sai tehtaalla seuraavat varusteet: etunostolaite, ISOBUS tiedonsiirtojärjestelmä, paineilmajarrut ja moottorinlämmitin. Pitkien työpäivien aikana mukavuutta varmistamassa ovat lisävarusteet Aires+ ilmajousitettu etuakseli, ohjaamojousitus, ilmajousitettu istuin, 270° tuulilasinpyyhin ja jääkaappi. Lisäksi traktori varustetaan tehtaalla sijaitsevassa Unlimited-studiossa etuvoimanotolla ja korkealuokkaisilla lisävaloilla.

Jarnutowski päätyi ostamaan Valtran traktorin Agrotechnikin myyjän suosittelujen jälkeen. Myyntijohtaja Adam Zaluskin mukaan T4 on erittäin kilpailukykyinen hevosvoimaluokassaan. Uudistettu ulkomuoto ja tilava ohjaamo ovat herättäneet paljon kiinnostusta viljelijöiden ja urakoitsijoiden keskuudessa. Asiakkaamme arvostavat myös kattavaa tuotetarjontaamme, hyvää palvelua ja toimivia suhteita myyjiin, toteaa Zaluski. Yritys on edustanut Valtraa kolme vuotta ja on alueellaan merkittävä Valtra-brändin edustaja.

Marraskuussa 2014 lanseerattu täysin uusi T-sarja on saavuttanut valtavasti positiivista huomiota maailmalla. Traktori sai Machine of the Year –palkinnon 180-280 hevosvoimaluokan sarjassa helmikuussa Ranskassa pidetyssä SIMA-näyttelyssä. Näyttely on Euroopan toiseksi suurin maatalouskonenäyttely. Lisäksi mallisarja on palkittu Tanskassa, Puolassa ja Liettuassa maatalouskonenäyttelyissä. Tällä hetkellä uuden T-sarjan osuus Valtran tuotannosta on jo 43 %. Suosituimmat mallit ovat T174e Versu, T214 Direct ja T234 Versu. Metallinvalkoinen valittiin aikoinaan lanseerausväriksi, koska se korosti parhaiten tuotteen uutta designia. Se onkin toistaiseksi T4:n suosituin väri: 28 % metallinvalkoinen, jaetulla kakkossijalla punainen ja metallinmusta, molemmat 18 % ja kolmantena metallinpunainen 17 %.

Lue seuraavaksi