Uutiset

Yleinen

Teboil Maxpo 2019 -messuilla

Teboil tarjoaa maansiirtoalan ammattilaisille kattavan öljytuotteiden kokonaispalvelun. Maxpo-messujen sisänäyttelytilassa osastolla Sa5 ovat tavattavissa sekä voitelu- että polttoaineiden asiantuntijat. 

Teboil tekee jatkuvaa tuotekehitystä tarjotakseen laadukkaita tuotteita asiakkaiden tarpeisiin. Voiteluainevalikoimassa messu-uutuutena on raskaaseen maansiirtokäyttöön tarkoitettu Teboil Fluid TO-4 Synthetic -voimansiirtoöljy. Teboil jatkaa panostustaan myös voiteluaineiden tekniseen tukeen ja alkaa julkaista uutiskirjettä, joka tarjoaa ajankohtaista hyötytietoa voiteluaineista. Teboilin Maxpo-osastolla on myös houkuttelevia messutarjouksia voiteluaineista.

Polttoainepuolella Teboil tarjoaa ammattilaisille laadukasta dieseliä ja moottoripolttoöljyä erittäin kattavasta D-automaattiverkostosta. Kortittoman tankkauksen mahdollistavien automaattinen ja AdBlue-lisäaineen jakelun verkostot ovat Suomen laajimpia. Teboililta saat myös luottokortit moneen tarpeeseen ja KorttiExtranet tarjoaa monipuoliset korttiasioinnin ja -raportoinnin palvelut.

Suorituskykyisintä voitelua raskaiden koneiden voiteluun – Teboil Fluid TO-4 Synthetic SAE 50 

Uusi Teboil Fluid TO-4 Synthetic SAE 50 on synteettinen vaihteisto- ja vetopyörästö-öljy raskaille työkoneille. Öljy on suunniteltu käytettäväksi koneissa, jotka työskentelevät äärimmäisen raskaissa ja vaativissa olosuhteissa, niin arktisen kylmässä kuin paahtavan kuumassakin ympäristössä. 

Tavanomaisiin SAE 50 -vaihteistoöljyihin verrattuna uutuusöljyn käyttölämpötila-alue on huomattavasti laajempi. Juoksevuusominaisuuksiensa ansioista tämä öljy sopii käytettäväksi myös useissa kohteissa, joissa koneenvalmistaja suosittaa SAE 30 -luokan öljyn käyttöä, jolloin erilaisten öljylaatujen sekä kausiöljynvaihtojen tarve vähenee. Joissain tapauksissa uutuusöljyllä voidaan korvata myös SAE 10W -viskositeettiluokan öljy.  

”Öljyn jähmepiste on poikkeuksellisen alhainen -45 °C, minkä vuoksi se antaa tehokkaan voitelusuojan heti koneen käynnistyksestä alkaen myös arktisen kylmissä olosuhteissa. Hyvät juoksevuusominaisuudet auttavat lisäksi vähentämään voimansiirron häviöitä sekä parantamaan polttoainetaloutta”, tuoteryhmäpäällikkö Juha-Pekka Riihimäki toteaa.

Lue seuraavaksi