Uutiset

Yleinen

Pirkanmaalle Turun Konekeskus Pirkkalaan

Pirkanmaalla Turun Konekeskus muutti uusiin tiloihin ja piti avajaisia Turkkirata 30:ssa perjantaina 1.9. Samassa kiinteistössä on pitänyt ja pitää edelleen kauppaa Kjellman. Yhteistyötä tehdään puolin ja toisin, kun tilat ovat osittain yhteiset. 

Pirkkalan toimipisteessä on vuorotellen paikalla myyjistä Timo Haavisto, Seppo Ruokola ja Marko Yli-Kauhaluoma. Sepolla ja Markolla on ylläpidettävänä myös Kankaanpään toimipiste.

Kuvassa myyjät Seppo Ruokola, Marko Yli-Kauhaluoma​ ja Timo Haavisto,

Samassa kiinteistössä jatkaa Kjellmanin myymälä. Kiinteistöön muutti samalla myös yksi tärkeä vahvistus eli Huoltopalvelu Tienari. Tapio Tienarin yrityksessä on Tapion lisäksi kaksi asentajaa ja yksi varaosamies. Varaosavalikoima on kohtalaisen laaja, kun myynnissä ovat traktoreista Case IH :n ja New Hollandin, Massey Fergusonin varaosat. Tienari hoitaa Kjellmanin, Turun Konekeskuksen, Konekeskon ja K-maatalouksien myymien koneiden huoltoa. Syksyllä työllistävät merkittävästi Claas-puimureiden huolto eri puolilla Pirkanmaata. Huoltoautoja käytössä on kaksi. 

Tapio Tienarin yritys hoitaa Pirkkalasta Case IH:n, New Hollandin, Claasin ja Massikan huoltoja. Lisäksi ammattitaitoon kuuluu laaja työkonevalikoima. 

Kuvast puuttuu vielä Massey Fergusonin logo. Varaosaa on kuitenkin jo tarjolla. 

Junkkarilla Teemu Nyrhilä on ottanut myyntijohtajan viestikapulan Jorma Lähetkankaan jälkeen. Teemulla matkapäivät lisääntyvät. 

Vasemmalla Tomas Kjellman, taustalla Asko Vesamo ja oikealla Turun Konekeskuksen toimitusjohtaja Vesa Tikka. 

Lue seuraavaksi