Uutiset

Yleinen

Okra 6.–9. heinäkuuta

Oripään näyttely ei pettänyt taaskaan. Mielenkiintoisia uutuuksia oli esillä sekä valmistajilta että maahantuojilta. Konepuolella merkittävimmät esitykset tehtiin puimuripuolella, kun Deutz-Fahr- ja Massey Ferguson-puimurit olivat kävijöiden tutustuttavana. Molemmat ovat luotettavan puimurin maineessa Keski-Euroopassa. Aika näyttää, miten niiden myyntimäärät kehittyvät. 

Positiivista ilmapiiriä oli havaittavissa ainakin myyjien mielissä. Asiakkailla olikin sitten rauhallisempi. Toki kauppaa tehtiin ja etenkin erikoiskoneista oli kiinnostusta. Koneiden uusimis- ja päivittämistarpeesta ei pääse eroon pelkästään keräämällä lisää käyttötunteja. Aika on toki suotuisa kunnostukselle, joten varaosakauppa kävi monilla tiskeillä enemmän kuin ennen. 

Näyttelyssä kiertäneen näkökulmasta Okraa vaivaa mammuttitauti, kun ylisuuret osastot ovat osittain puolitäysiä. Toki tavaraa pitää olla näytillä. Vierailijalle haittana on käveltävien metrien ja kilometrien määrä. Ylisuuri osasto ei ole näytteilleasettajankaan etu, kun kaikkia asiakkaita ei laajalla osastolla ehditä palvella. Toki ruuhka-aikana osastolla on aina sellaisia vierailijoita, joiden kanssa ei yhteystietoja ehditä vaihtaa. 

Lue koko artikkeli Okra näyttelystä Urakointi Uutiset 8/2016 näköislehden sivulta.

Lue seuraavaksi