Uutiset

Yleinen

Massey Ferguson 6600 –sarja

Massey Ferguson 6600 –sarjan ensiesittely Suomessa oli Hahkialassa. Kyseinen mallisarja on epäilemättä merkittävä, kun tarkastellaan Massey Fergusonin kokonaismarkkinaa. Onhan mallisarjan kompaktit ja ketterät nelisylinteriset kuitenkin monelle houkuttelevampi kuin isompi 7600-sarja. Käytännössähän 6600 sarja perustuu 7600-sarjan konseptiin. Ominaisuudet traktoreissa ovat yhteneväiset hallintalaitteiltaan. 6600 –sarja on kuitenkin kompaktimpi paketti esimerkiksi etukuormaintyöhön.

MF 6600 -sarja tarjoaa käyttäjille kuusisylinterisen traktorin tehon, väännön ja käyttöominaisuudet 4-sylinterisessä, kompaktissa ja ketterässä traktorissa, jonka teho-painosuhde on erittäin hyvä. Mallisto tarjoaa kattavat varustevaihtoehdot laajan vaihteisto-, hydrauliikka- ja ohjaamon mukavuusominaisuuksien valikoiman myötä. Ohjaamo vastaa kooltaan ja tyyliltään MF 7600 -sarjaa.

MF 6600 -sarja on saatavana myös Dyna-4, Dyna-6 tai Dyna-VT vaihteistolla sekä Essential-, Efficient- tai Exclusive-varustelutasoilla. Kuvan traktori on varustettu portaattomalla Dyna-VT -vaihteistolla

Massikan kääntösäde on pieni, kun renkaat kääntyvät aivan rungon tuntumaan.Lue seuraavaksi