Uutiset

Yleinen

Maatalouskonevalmistaja Mepu Oy:lle uusi omistaja

Yrityksen liiketoiminta-alueita ovat viljankäsittely ja lämmittimet. Henkilökuntaa Mepu Oy:ssä on 80 ja sen liikevaihto on noin 14 milj. euroa. Yhtiön viennin osuus on noussut viimeaikoina merkittävästi. Tärkeimpiä vientimaita ovat Baltian maat, Valko-Venäjä ja Venäjä.

Ag Growth International Inc. on globaalisti toimiva, johtava viljankäsittelylaitteiden valmistaja, jonka valikoimiin kuuluvat erilaiset kuljettimet ja viljan varastointiin liittyvät tuotteet. Yhtiöllä on vahvoja, maailmanlaajuisesti tunnettuja tuotemerkkejä ja sen listattu Toronton pörssiin.

Kasvumahdollisuuksien täysimääräinen hyödyntäminen alan markkinoilla vaatii yhä enemmän resursseja tulevaisuudessa. Nyt toteutetun järjestelyn avulla Mepu Oy:llä on erinomainen tilaisuus tarjota asiakkailleen entistä kattavampi tuotevalikoima. Yhtiö saa uuden vahvan omistajan, jonka olemassa olevat muut yksiköt sijaitsevat Pohjois-Amerikassa ja jolla ei ole päällekkäisiä tuotteita Mepu Oy:n kanssa.

Ag Growth on Mepu Oy:lle ideaali omistaja, jolla on tarvittavat resurssit kehittää yhtiötä seuraavaan vaiheeseen valtaamaan merkittäviä markkinaosuuksia Itä-Euroopasta samalla kuitenkin säilyttäen Mepu Oy:n johtavan markkina-aseman kotimaassa.

Sujuvan siirtymävaiheen takaamiseksi jatkaa nykyinen toimitusjohtaja, Arto Sainio, tehtävässään myös yrityskaupan jälkeen

Mepu Oy

Lue seuraavaksi