Uutiset

Yleinen

Kultainen N174-malli juhlistaa Valtran Design-palkintoa

Valtran Unlimited studiosta valmistui äskettäin kullanvärinen N-sarjan traktori, joka kiertää koko tämän kevään tapahtumissa ja näyttelyssä. Maillia on myös mahdollista ostaa Unlimited-varustelun kautta. Erikoisvarustellun Valtra N174:n tunnistaa ulkoisesti kullanvärisestä teippauksesta, tummennetuista ikkunoista, kultaisista palkintologoista sivuikkunassa sekä oven sarannassa olevasta Unlimited-dekaalista. Sisävarusteluun kuuluu mm. ruskealla nahalla verhoillut ohjauspyörä sekä kuljettajan ja apukuskin istuimet. Myös laadukas tummanharmaa lattiamatto on Unlimited-varustelun oma matto.

Valtran N4 on viime vuoden lopun lanseerauksesta lähtien ollut menestyksekäs mallisarja. Marraskuussa pidetyssä Agritechnica-näyttelyssä Saksassa N174 –malli sai sekä ’ Machine of the Year 2016’, että ’Golden Tractor for the Design 2016’ –palkinnon. Kansainvälinen palkintotuomaristo arvioi neljännen sukupolven N-sarjan moderniksi, dynaamiseksi, kompaktiksi ja hyvännäköiseksi traktoriksi. Valtra julkaisi uuden designin 2014-vuoden lopulla, jolloin lanseerattiin N-sarjaa isompi T-sarja.

Valtra on tunnettu räätälöintikonseptistaan, joka mahdollistaa satojen ominaisuuksien ja lisävarusteiden asentamisen koneeseen asiakkaan toiveiden mukaan. Valtran Unlimited-konsepti on räätälöinnin huipentuma. Tällä hetkellä noin 10 % kaikista valmistuneista traktoreista jatkaa tehtaan Unlimited studioon, jossa koneeseen voidaan asentaa mitä hyvänsä asiakkaan toivomia lisäominaisuuksia ja varusteita, jotka ovat teknisesti toteuttamiskelpoisia ja lainmukaisia.

Vuonna 2013 käyttöönotettu Unlimited-konsepti on ollut onnistunut innovaatio, joka takaa tuotteen täydellisen sopivuuden asiakkaan eri töihin ja työolosuhteisiin. Alkuvaiheessa erikoisvarusteltuja traktoreita meni etupäässä Suomen markkinoille, mutta nykyisin toimitukset kattavat yli 20 maata. Kaikki asennetut varusteet ovat traktoriyhteensopivia, niillä on tehdastakuu ja varaosapalvelu toimii normaalisti.

www.valtra.fi

Lue seuraavaksi