Uutiset

Yleinen

Kone-Forum syksyllä 2010 Tampereella

Kone-Forum siirtyi vuoden 2008 näyttelyn jälkeen joka toinen vuosi järjestettävään näyttelyrytmiin. Uusi aikataulu myötäilee kansainvälistä näyttelyrytmiä. Juhlavuoden tapahtumassa on viisi näytteilleasettajaa, järjestäjinä ovat Agrimarket, K-maatalous, Konekesko, Agritek ja Yrittäjien Maatalous.

Järjestäjien tavoitteena on toteuttaa uudistunut, entistä monipuolisempi ja kattavampi ja siten vahvasti asiakkaita kiinnostava Kone-Forum 2010 -näyttely. Tapahtuma keskittyy maatalouden ammattilaisten koneiden ja tarvikkeiden uutuuksien esittelyyn. Kone-Forum käynnistää tulevan kauden ennakkohankinnat.

Pääosassa ovat maataloustuotannossa käytettävät koneet, kuten traktorit, puimurit, maataloustyökoneet ja konetarvikkeet. Maatalouden tuotantotarvikkeet, kuten siemenet, kasvinsuojeluaineet, lannoitteet ja rehut sekä maatilarakentamisen tuotteet ovat esillä tänäkin vuonna. Bioenergia ja maatilaurakointi ovat syksyn näyttelyssä kiinnostuksen kohteena ja näkyvästi esillä osastoilla.

Näyttelypaikan, Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Pirkkahallin käytössä on sisätilaa yli 20 000 neliötä. Koneiden työnäytöksiä pidetään myös ulkotiloissa. Kone-Forumiin on ilmainen sisäänpääsy. Näytteilleasettajat järjestävät kuljetuksia tapahtumaan eri puolilta Suomea.

www.koneforum.com

Lue seuraavaksi