Uutiset

Yleinen

Irtolaitteet kiinni ohjaamossa RAM-Mount -kiinnitysjärjestelmällä

Laitteet pitää saada tukevasti kiinni ja ne pitäisi kuitenkin olla sellaisessa paikkaa, että niitä voidaan esimerkiksi ohjaamossa kurkottelematta katsoa ja käyttää.

Ram-Mount kiinnitysjärjestelmällä voidaan kiinnittää irtonaiset ja tarpeelliset laitteet ohjaamoon kuljettajan saataville. Ram-Mount järjestelmän perustuu periaatteessa kahteen kuulaan sekä välivarteen. Toinen kuula ankkuroidaan kojelautaan, putkikiinnitteeseen tai vastaavaan. Kuulaan kiinnittyy taas pikalukituksella välivarsi. Varren päässä on toinen kääntyvä kuula sekä laiteteline.

Välivarsia on saatavissa kolmea eri pituutta. Kuulakokoja on viisi. Kuulien koko valitaan sen perusteella, paljonko kiinnitettävä laite painaa ja miten pitkä on varsi.

Laitetelineitä on saatavilla kannettaville tietokoneille, kämmenlaitteille, navigaattoreille, näytöille sekä Apple:n Iphonelle, Itouch ja Ipad-laitteille. Laitetelineitä on myös printterille, kännykälle, kameralle… Valikoimassa on myös mukiteline, joka pysyy ”aina pystyssä” vaikka ajoneuvo kallistuisi.

Ram-Mount tehdasvalikoimana kattaa yli 2000 kiinnikeosaa ja ”heti toimitukseen” kuuluu kaikki yleisimmät tuotteet.

Adita Oy, www.adita.fi

Lue seuraavaksi