Uutiset

Yleinen

Haka-Traktori Oy:lle uusi toimipiste – konekauppa Keminmaahan

Koneliikkeen rakentaminen tarkoittaa nykyään yleensä rakennuttamista, mutta Haka-Traktorilla toimitilojen rakentaminen tarkoittaa hartiapankkirakentamista oman väen voimin. Ulkopuolisia ammattimiehiä toki muutamissa vaiheissa tarvitaan jo lakisääteisestikin.

Halliprojekteista on porukalle kertynyt kokemusta jo Kempeleen toimipaikassa ja se näkyy. Kesällä aloitettu rakentamisurakka vietiin alusta loppuun reilussa kolmessa kuukaudessa ja jälki kestää vertailun. New Hollandin sini-keltaiseen värimaailmaan sävytetty ulkoasu ja sisustus antavat huolitellun leiman kokonaisuudelle.

Jälkimarkkinointi pääroolissa

Haka-Traktorin hallissa on yrityksen omassa käytössä avara myymälätila, johon mahtuu useampikin traktori tai työkone näytille. Nyt Lapin alueen traktori- ja työkonekaupasta vastaavalla Jukka Mansikkasalolla on hyvät esittelytilat Keminmaassa ja vanha tuttu Rovaniemen toimipiste säilyy ennallaan.

Suurin merkitys uudella toimipisteellä tulee olemaan alueen jälkimarkkinointipalveluihin. Hallissa on reilukokoinen korjaamo, jossa tullaan tekemään huoltojen lisäksi uusien koneiden varusteluja ja luovutushuoltoja alueelle toimitettaviin traktoreihin. Samalla helpotetaan yrityksen Kempeleen korjaamon kiirettä ja pystytään näin parantamaan huollon vasteaikaa koko Haka-Traktorin toimialueella.

Varaosamyymälässä varastoidaan alueen konekannan tarvitsemat tärkeimmät huolto- ja varaosat. Tarvittaessa varastoa saadaan nopeasti täydennettyä Kempeleestä tai maahantuojan varastoista. Myös tarvikevalikoimaan pyritään ottamaan ajankohdan mukaan vaihtuva, kattava valikoima.

Traktorit ja työkoneet yhdestä luukusta

Keminmaan liikkeen väritys kertoo, että liikkeestä saa Agritekin sinisen linjan tuotteita. New Holland –traktoreita, puimureita ja paalaimia, Trima –etukuormaimia, Zuidberg –etunostolaitteita, Farmi Forest –metsäkoneita, sekä uutena edustuksena Kverneland –työkoneita.

Rovaniemen tapaan Keminmaassa myös punaisen puolen tuotteet voi hankkia samalta luukulta. Näitä ovat Case IH –traktorit ja paalaimet, sekä Pöttinger –työkoneet. Jokaiselle löytyy sopiva kone mihin tahansa työhön.

Lisää yrityksestä ja yhteystiedot löydät nettiosoitteesta www.haka-traktori.fi Tuotetietoa kaikista merkeistä on maahantuojan sivuilla www.agritek.fi

Lue seuraavaksi