Uutiset

Yleinen

CTEK esittelee edistyneimmän akunhallintaratkaisunsa

CTEK PRO60 on moderni ja huipputehokas 60 A / 12 V -akkulaturi ja virtalähde, joka on suunniteltu erityisesti modernin autokorjaamon tarpeisiin.

Maailman johtava akkuhuollon asiantuntija CTEK esittelee innovatiivisen ja huipputehokkaan 60 ampeerin akkulaturin ja virtalähteen, joka on suunniteltu nykyaikaisten autokorjaamojen tarpeisiin. Peräti joka neljännen huoltoon tulevan ajoneuvon akku on huonossa kunnossa. Tämän vuoksi ennenaikaiset akun tyhjenemiset huollon yhteydessä tehtävän diagnostiikan, vianmääritystyön ja ohjelmoinnin aikana ovat lisääntyneet. Tämä aiheuttaa korjaamoille ylimääräisiä kuluja ja pidentää huoltoaikoja. CTEKin PRO60 ratkaisee tämän ongelman tarjoamalla tarkkaa ja vakaata virransyöttöä, jotta huoltotyö toimii sujuvasti ja jotta ajoneuvon elektroniset ohjausjärjestelmät eivät ole vaarassa.

PRO60 lataa ja palauttaa akun kapasiteetin patentoidulla monivaiheisella latausprosessilla. Se soveltuu kaiken tyyppisille 12 V -akuille, mukaan lukien yleistyvät litium-akut (LiFePO4). Siinä on ainutlaatuinen patenttihakemuksen omaava mukautuvan latauksen tila, joka tunnistaa akun koon ja valitsee automaattisesti optimaaliset asetukset. Tämä tekee latausprosessista ainutlaatuisen helpon.

PRO60 on täydellinen virtalähde tukemaan akkua ajoneuvoihin tehtävän diagnostiikan ja ECU-ohjelmoinnin aikana. Näiden työvaiheiden aikana ajoneuvon virran on oltava päälle kytkettynä usein pitkiäkin aikoja. PRO60 tarjoaa vakaata ja täsmällistä 60 A virransyöttöä ja 0,1 V askelein säädettävän 12,6–14,8 V jännitesyötön. Lisäksi PRO60 tarjoaa luokkansa johtavan EMC-suojauksen sekä vähäiset jännite- ja virtarippelit. Useiden automaattisten turvatoimintojensa ansiosta PRO60 on turvallinen sekä käyttäjälle, akulle että herkälle ajoneuvoelektroniikalle.

PRO60 on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi. Siinä on selkeä suomenkielinen LCD-näyttö ja vain neljä painiketta, joiden kautta laitteen käyttöliittymää hallitaan. Täysin uudentyyppinen rakenne mahdollistaa laitteen keskelle sijoitetun jäähdytysytimen ansiosta konvektiojäähdytyksen. Tämä poistaa jäähdytystuulettimien tarpeen, mahdollistaa umpinaisemman rakenteen ja parantaa käytön tehokkuutta ja luotettavuutta olosuhteista riippumatta. Ainutlaatuisen muuntajateknologian ansiosta laite tuottaa aina korkeita virtamääriä pienellä hukkalämmöllä, ja toimii täten vakaasti myös korkeissa lämpötiloissa.

PRO60 on suunniteltu korjaamoympäristön monipuolisiin tarpeisiin, ja se on tehty kestämään. Laitteessa on viiden metrin latauskaapelit ja tukevat puristusliittimet. Laitteessa myös on vankka, iskunkestävä polykarbonaattikuori ja siirtämistä helpottava kasaan taittuva kantokahva. Kotelossa on valmiina asennuskohdat lisävarusteina saataville seinätelineelle ja korjaamokärrylle.

”Olemme havainneet rajusti kasvavan kysynnän latureille, jotka pystyvät toimimaan myös täsmällisenä ja luotettavana virtalähteenä ajoneuvon vianmäärityksen ja ohjelmistopäivitystöiden aikana. Samalla on myös tarvetta tehokkaille ja monipuolisille ammattikäyttöön suunnitelluille latureille, jotka tarvittaessa lataavat nopeasti ja toimivat vaativimmissakin korjaamo-olosuhteissa. PRO60:ssä yhdistyy helppokäyttöisyys, luotettavuus ja innovatiiviset ominaisuudet tavalla, johon mikään muu akunhallintalaite ei pysty. Se tarjoaa kokonaisvaltaisen akkuhuoltoratkaisun, joka soveltuu erityisesti vaativaan ammattilaiskäyttöön”, toteaa CTEKin Professional -liiketoimintayksikön johtaja Peter White. PRO60 on saatavana heti hyvin varustelluista korjaamolaitteita myyvistä yrityksistä.

Lue seuraavaksi