Uutiset

Yleinen

Challengerit Fendtin tuotemerkille

AGCO on ilmoittanut, että Challenger tuotteet, Challenger-telatraktorit ja -kasvinsuojeluruiskut sisällytetään Fendt AGCO tuotemerkkiin EME (Eurooppa ja Lähi-Itä) myyntialueella. Osana muutosprojektia Euroopassa, Challenger-tuotantoa uudelleen järjestellään AGCO Grubbenvorstista, Hollanista, Hohenmölsen AGCO tuotantoyksikköön, missä hinattavat kasvinsuojeluruiskut ja Fendt Katana -ajosilppurit valmistetaan. Tutkimus ja tuotekehitys sekä muut avaintoiminnot säilyvät Grubbenvorstissa.

Uusi rakenne tuotannossa sekä myynnissä ja markkinoinnissa kasvattaa tehokkuutta vahvistaen entisestään AGCO:a Euroopassa. Yhtiön strategian mukaisesti näin tarjotaan asiakkaille ja jälleenmyyjille paras maataloustoimijoille suunnattu palvelukokonaisuus.

Suunnitelman mukaan Fendt –jälleenmyyjät Länsi- ja Keski-Euroopassa voivat tarjota jatkossa myös Fendt-telatraktoreita ja -kasvisuojeluruiskuja jo Agritechnica 2017 –näyttelyn jälkeen. Ensimmäisten laitteiden toimitusten on suunniteltu tapahtuvan vuoden 2018 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Itä-Euroopan alueella (Ukraina ja Venäjä) muutos astuu voimaan vuotta myöhemmin Agrosalon 2018 (Moskova) ja Interagro 2018 (Kiova) näyttelyiden jälkeen.

“Challenger -tuotteiden integrointi Fendtin tuoteohjelmaan Euroopassa on tärkeä etenemisaskel Fendtin täyden tuotevalikoiman strategiassa”, sanoo Peter-Josef Paffen, AGCO/Fendtin toimitusjohtaja. “Laaja tuotevalikoimamme on suunniteltu tarjoamaan sekä asiakkaillemme, että jälleenmyyjillemme käytännössä täydellisen valikoiman maatalouskoneita, jotka vastaavat tämän päivän ammattilaiskäytön korkeita laatu- ja suorituskykyvaatimuksia. Uudet ja nykyaikaiset maatalouskoneemme ovat pitkälle kehittyneitä ja toimivat aiempaa enemmän yhteen tietoverkko- ja sovellusratkaisujen avulla.” 

Lue seuraavaksi